Ostalo > Svijet računala i mobitela
HP 6720s xp ili win7?
vekyyy:
Zanima me za ovaj laptop sta mi je bolje?mislim staviti gore win xp mislim kao da mi je bolji zbog toga sta je slabiji laptop pa da ga ne opterecujem. Uglavnom laptop se koristi samo za sufranje
Intel Core2Duo T5870 2.0 GHz 2MB cache
2x1GB DDR2 Samsung
120 GB SATAII disk
Intel GMA x3100
skoda90:
Ma ja bi stavio sedmicu,ja sam kod cure na socket a imao win7 tak da bi na ovom tvom trebalo jos bolje radit pogotovo sto kazes samo za surfanje :icon_thumright:
vekyyy:
--- Citat: skoda90 - 03 Siječanj, 2014, 19:54:38 ---Ma ja bi stavio sedmicu,ja sam kod cure na socket a imao win7 tak da bi na ovom tvom trebalo jos bolje radit pogotovo sto kazes samo za surfanje :icon_thumright:
--- Kraj citata ---
a trenutno imam win7 mislio sam mozda ovog stavit da ga sta manje opterecujem. Sutra idem u konzum kupit onog boga od ispod da ga hladi
skoda90:
ma ostavi tako,ak se bojis za pregrijavanje ja bi ga prije ocistio od prasine i zamijenio pastu nego imao one hladnjake ispod :toothy12:
balicdim:
koristim win7 na istom laptopu već više od 3 godine a radi dnevno 48h, grije se jer se ne gasi
--- Citat: skoda90 - 03 Siječanj, 2014, 20:31:23 ---ma ostavi tako,ak se bojis za pregrijavanje ja bi ga prije ocistio od prasine i zamijenio pastu nego imao one hladnjake ispod :toothy12:
--- Kraj citata ---
:icon_thumright:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju