Ostalo > Svijet računala i mobitela
HP 6720s xp ili win7?
balicdim:
@Dino-x race & Jog - kao što rekoh par postova iznad... ok ja sam išao odmah na najgore ali una se na šta sam mislio ;D
valkira.solingen:
.....rastavio sam sve, skinuo hladnjak, ocistio sve i stavio novu pastu, no nema poboljsanja. net i surf mogu i ove default igrice (pinball) ali neka normalnija igrica opet ga gasi. no sada na xp sersis paack 3 imam drugi problem. wirwlles nece da se konektuje na kucni ruter. to je neki d link ruter, preko mreznog kabla sve radi. wireless vidi razne mreze i moye da se poveze na neku komsijsku unsecured mrezu no na moju kucnu nece. samo vrti u prazno a vidi je. na win 7 i nekoj visti je radilo cak i ranije na xp je radilo. sta sada da radim
JogFromYamaha:
instaliraj si w3secure standarde za wlan enkripciju jer neki xp cdji nemaju po defaultu instalirane sve enkripcije pa se nemoze spojiti na aes ili tkip standard
dodatno se da i instalirati s xp cda dok ga pokrenes ti nudi instalaciju dodatnih network and connectivity drivera i patcheva nakon toga bi trebao normalno spajati
instaliraj si speedfan pa vidi na kolko stupnjeva radi kartica dok pocne stekat
ako i dalje pregrijava onda pasta nije rjesenje nego termo pečevi
inace imam ih razih debljina pa ako trebas se dogovorimo
ah da, ja sam na svojem aceru imal problem taj da se grafa grijala ko luda i isto stekala dok sam instaliral ati drivere za grafu, ali dok sam instalirao orginal drivere koji su s kompom dosli se nije grijal nista jer imaju neki power management ugradeni pa regulira kolko se gari graficka da se ne pregrijava.
preporuka je da instaliras najstarije drivere s friskim winsima i vidis dali sve radi kako treba ako radi ne diraj ako i dalje ne radi onda treba vidjeti di se ta graficka grije odnosno di joj fali hladenje i dali je ona sama defektna odnosno dali ju treba mjenjat ili samo termopeč stavit
valkira.solingen:
uh termo patch, dakle ja sam njega skinuo i stavio pastu. u stvari mislim da sam ga skinuo jer mi je iylgeo kao neka gnjecava pravougaona stara naslaga paste. da li sada postoji opasnost da potpuno unistim grafiku. instalirao sam speedfan i on pokazuje
50 C . ukljucio sam istovremeno piball igricu, you tube i vrtim one slike sample picture. temperatura ne raste. kada pokusam da podifnem igricu IL 2 lap s gasi pri temperaturi 51 C.
ove w3 cesure ne nalayim na netu. ako bih probao sa xp instal.diska da li bih morao sve da reinstaliram ponovo
(da li smo zagusili osnovnu temu)
ivanm:
I pasta dobro radi. 51 stupanj je nista. Ne rusi se zbog toga..
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju