Općenito > Generalno o skuterima

jel zna netko njemacki??

<< < (7/8) > >>

Mr J:

--- Citat: Doomsday - 06 Prosinac, 2006, 10:54:33 ---E moj robac, ja se ka (uskoro, ako Bog da) budući roditelj nebi složija sa tobon... :laughing7:
Kad mom klincu bude napet skuter, nadan se nać neki ovako kvalitetno zblokiran skuter, da kad se odblokira ne može priko 60-70 km nikako...  :toothy3:
Plan mi je da klinac nema previše love, tako da eventualno može radit sa onim šta ima, odblokirat i od-ekologizirat (izvadit katalizator) auspuh, počupat i sve druge blokade šta se mogu počupat, a onda kako mu je-tako mu je... :binkybaby:
I zato, mislin da triba bit i ovakvih skutera...
Kad malo bolje razmislin, možda mu ipak kupin Baotiana, i platin mu duplo više za komplet sigurnosnu i termo opremu... Baotian ionako nemože ni puno ni brzo... :laughing7:

--- Kraj citata ---

Kad ti klinac bude dovoljno star da vozi skuter bit ce na struju, a mozda ce se tada i teleportirat unutar grada...  :laughing7:

roby44:
e krivo mislis, idu ti baotiani, ako sam se ja iza njega vozio 70 u autu...
samo sto je vecina njih totalno rastelana, al da se to bez puno muke slozit da ide.

Mr J:

--- Citat: roby44 - 06 Prosinac, 2006, 11:13:39 ---e krivo mislis, idu ti baotiani, ako sam se ja iza njega vozio 70 u autu...
samo sto je vecina njih totalno rastelana, al da se to bez puno muke slozit da ide.

--- Kraj citata ---
Da, skuteri su lagani i imaju slabo ubrzanje ali kada se zalaufaju, onda idu...  :laughing7: :laughing7: :laughing7:

filiplatinovicz:
a tek kako idu na velikoj duuugo nizbrdici... nemreš bilivit! :laughing6:

Mr J:

--- Citat: filiplatinovicz - 06 Prosinac, 2006, 11:56:32 ---a tek kako idu na velikoj duuugo nizbrdici... nemreš bilivit! :laughing6:

--- Kraj citata ---
Dobis klip u guzu  :fingering:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju