Općenito > Generalno o skuterima
jel zna netko njemacki??
roby44:
A u vezi variomata? na drugom linku, znam da ide od derbija... samo mi je bitno da nema nekih komplikacija....
Doomsday:
Koliko ja mogu skužit, ne spominju se nikakve komplikacije, osim šta je par puta spomenija da je oriđiđi variomat smeće, i jednom da je variomat praktički blokada... :laughing7:
roby44:
:laughing7:
ok,to mi je bitno, za originalni znam. al sto je najbolje, sve je to napravljeno od kvalitetnih materijala, variomat je aluminijski, ima dosta kromiranih stvari, ukljucujuci i svaki saraf, auspuh od inoxa itd... al sve napravljeno za ne brzinu. uzas!
filiplatinovicz:
eto ga na... sad mu pak ne odgovara kaj mu je skuter napravljen kvalitetno... roby, roby! :toothy10:
Doomsday:
E moj robac, ja se ka (uskoro, ako Bog da) budući roditelj nebi složija sa tobon... :laughing7:
Kad mom klincu bude napet skuter, nadan se nać neki ovako kvalitetno zblokiran skuter, da kad se odblokira ne može priko 60-70 km nikako... :toothy3:
Plan mi je da klinac nema previše love, tako da eventualno može radit sa onim šta ima, odblokirat i od-ekologizirat (izvadit katalizator) auspuh, počupat i sve druge blokade šta se mogu počupat, a onda kako mu je-tako mu je... :binkybaby:
I zato, mislin da triba bit i ovakvih skutera...
Kad malo bolje razmislin, možda mu ipak kupin Baotiana, i platin mu duplo više za komplet sigurnosnu i termo opremu... Baotian ionako nemože ni puno ni brzo... :laughing7:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju