Općenito > Generalno o skuterima

jel zna netko njemacki??

<< < (4/8) > >>

filiplatinovicz:
veselilo bi me!  :icon_thumright: :icon_thumright: :icon_thumright: :icon_thumright: :icon_thumright:

roby44:
i jel tu negdje pise cemu to sve sluzi?? kuzim to sa prespajanjem ali ne znam sta sam dobio time....
inace CDI mi ne da preko 7,5

Doomsday:
Sinko, odakle ti ideja da je DZB bobina... :uff:
DZB= Drehzahlbegrenzer (ilitiga ograničivač okretaja, ilitiga blokada... :sad3: )
Drugim riječima, ti s ovim UGRAĐUJEŠ sebi blokadu...  :laughing7:

roby44:
trazio sam po netu, slika bobine i pise DZB  :dontknow:
ok, jos jedna blokada mi nikako ne treba  :laughing7:

Doomsday:
A što ti meni nebi da link cile priče, pa da vidin i iz konteksta o čemu se radi...  :dontknow:

Evo kako neki skidaju elektronsku blokadu sa skutera REX rs450... Samo precvikaju plavu žicu koja izlazi iz i ulazi u crnu kutiju kod baterije (za šta ja mislin da je CDI, vidi na slici...)
http://img253.imageshack.us/my.php?image=batteriefach5pe.jpg
Možda i ti imaš takvu žicu...? :icon_scratch:
Iako, sad nađoh da mu CDI vjerojatno nije ni blokiran... A možda ipak je...  :dontknow:
Evo ti (opet na njemačkom :laughing7: ) stranica za odblokiranje nekoliko vrsta CDI-eva...
http://www.zweipage.de/text_96681294_588761_59480027_deutsch.html
Još san naša par stvari o xoru...
Moguće je da ima blokiran odvod smjese iz karba u cilindar... Znači, cijev kojom GOTOVA SMJESA ide u cilindar možda ima suženje...  :dontknow:
Inače, na jednom mistu san naša i da je xor-u variomat tako projektiran, da ne dozvoljava veće brzine od 60-70km/h... :dontknow:
Ako možeš nekako, a da ne kupuješ multivar, probat s njim, pa vidi jel do toga... I da, ona cijev, ako je sužena, promini...
Još jedna ideja... Probaj kupit CDI koji sigurno nije blokiran... Koliko se ja kužim, xor je isti kua ka i CPI, pa probaj od njega uzet neblokirani CDI (ako moš posudit za probat, to bi bilo idealno...).
Nadan se da ćeš doć do kraja s ovin, i uspit ga odblokirat... Kad uspiješ, javi kako, baš me interesira...  :toothy3:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju