Općenito > Generalno o skuterima
jel zna netko njemacki??
mrcina:
aber roby vas hast du da ,ein motorad mit vas,benzin oder ???????????????
vas hast du gekauft sagst mir.
filiplatinovicz:
donnerwetter, du sprichst auch deutch, mrc??? sehr schoen! :laughing7:
Mr J:
--- Citat: filiplatinovicz - 03 Prosinac, 2006, 04:31:22 ---eto... kratki prejev:
Otvorite pretinac. U dnu su dva vijka. Otpustite ih. Potom i druga dva koja se nalaze u podnožju bravice pretinca. Izvucite pretinac iz ležišta
Stanite na stranu gdje se nalazi variomat. Sa suprotne strane je crni pretinac CDI sa po jednom četveropolnom i dvopolnom utikačem. Izvucite četveropolni, te iz njega plavo-bijelu žicu i odstranite s nje dio izolacije. Vratite utikač na mjesto. Spojite plavu žicu iz DZB s plavo-bijelom iz CDI i izolirajte spoj.
S donje strane skutera, s desne strane, pronađite dvije žice iz spremnika goriva. Ispred utikača ogolite dio crveno-bijele žice. Spojite crvenu žicu iz DZB s tom žicom i izolirajte spoj.
Crnu žicu priključite na masu ili na negativni pol akumulatora. Na kraju negdje fizički smjestite DZB primjerice pričvrstite ga za spremnik goriva...
kako sam i obećao! :icon_thumright:
--- Kraj citata ---
Svaka cast! :icon_thumright:
filiplatinovicz:
čas posla... nijemcu su jaaako detaljni. ali mislim da je jedina suština u tome kako dobro spojit dvije žice.
Mr J:
--- Citat: filiplatinovicz - 03 Prosinac, 2006, 12:43:53 ---čas posla... nijemcu su jaaako detaljni. ali mislim da je jedina suština u tome kako dobro spojit dvije žice.
--- Kraj citata ---
Da! Jer roby44 ima zablokirani CDI sto mu limitira okretaje i stoga nemoze razvuci brzinu i instalirani kit mu ne dolazi do izrazaja... :laughing7:
Nadam se da ce sa ovime sada rijesiti problem...
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju