I ti možeš pisati na MojSkuter.com portalu !! Pogledaj više tu : UPUTE
0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.
samo ti to nakrcaj sa skuterima itd
Ustošit kruzing i šaltane bez kuplunga ono " trrrr rrT, trrrrT, TRRRRRRT, BRAAAAAPAP AP AP " I onda lomit po brdu!
Pozdrav svima, ovdje cura od ''fleky-a'', čitam malo komentare i baš mi je super dobrodošlica na ovaj forum. Ne kužim kome i zašto smeta moj rox na kalendaru ...ali evo htjela bih samo reći onome tko ga radi da ga slobodno makne da dečkima bude srce na mjestu. Hvala na ljubaznosti
Peza kao zgewindani Lamborgini
Citat: Maya991 - 26 Siječanj, 2014, 17:44:33Pozdrav svima, ovdje cura od ''fleky-a'', čitam malo komentare i baš mi je super dobrodošlica na ovaj forum. Ne kužim kome i zašto smeta moj rox na kalendaru ...ali evo htjela bih samo reći onome tko ga radi da ga slobodno makne da dečkima bude srce na mjestu. Hvala na ljubaznosti Prvo se treba predstaviti u kutak za nove članove. Ime Prezime , Odakle i Broj telefona / Mobitela-> Pod obavezno
Cura vas kvalitetno ubila
Citat: Maya991 - 26 Siječanj, 2014, 17:44:33Pozdrav svima, ovdje cura od ''fleky-a'', čitam malo komentare i baš mi je super dobrodošlica na ovaj forum. Ne kužim kome i zašto smeta moj rox na kalendaru ...ali evo htjela bih samo reći onome tko ga radi da ga slobodno makne da dečkima bude srce na mjestu. Hvala na ljubaznosti Sujeta, antireklama, papućenje, zamena teza...stvarno mi nije jasno šta je pesnik ovim hteo da kaže...neviđeno do sad !!!
Citat: SF2 Freak - 28 Siječanj, 2014, 18:40:29Citat: Maya991 - 26 Siječanj, 2014, 17:44:33Pozdrav svima, ovdje cura od ''fleky-a'', čitam malo komentare i baš mi je super dobrodošlica na ovaj forum. Ne kužim kome i zašto smeta moj rox na kalendaru ...ali evo htjela bih samo reći onome tko ga radi da ga slobodno makne da dečkima bude srce na mjestu. Hvala na ljubaznosti Prvo se treba predstaviti u kutak za nove članove. Ime Prezime , Odakle i Broj telefona / Mobitela-> Pod obavezno e mir dečko
Citat: fleky911 - 28 Siječanj, 2014, 19:04:51Citat: SF2 Freak - 28 Siječanj, 2014, 18:40:29Citat: Maya991 - 26 Siječanj, 2014, 17:44:33Pozdrav svima, ovdje cura od ''fleky-a'', čitam malo komentare i baš mi je super dobrodošlica na ovaj forum. Ne kužim kome i zašto smeta moj rox na kalendaru ...ali evo htjela bih samo reći onome tko ga radi da ga slobodno makne da dečkima bude srce na mjestu. Hvala na ljubaznosti Prvo se treba predstaviti u kutak za nove članove. Ime Prezime , Odakle i Broj telefona / Mobitela-> Pod obavezno e mir dečko Vozim Spidfajta i mogu si dopustiti takve stvari
Citat: Lenko - 28 Siječanj, 2014, 19:07:27Citat: Maya991 - 26 Siječanj, 2014, 17:44:33Pozdrav svima, ovdje cura od ''fleky-a'', čitam malo komentare i baš mi je super dobrodošlica na ovaj forum. Ne kužim kome i zašto smeta moj rox na kalendaru ...ali evo htjela bih samo reći onome tko ga radi da ga slobodno makne da dečkima bude srce na mjestu. Hvala na ljubaznosti Sujeta, antireklama, papućenje, zamena teza...stvarno mi nije jasno šta je pesnik ovim hteo da kaže...neviđeno do sad !!!meni nije jasno što si ti hteo da kažeš
Neznas ti fleky za sta su ljudi ode sposobni dode li do smijanja il ruganja, nece ti bit smisno vise