Ostalo > Razne offtopic teme :)

2014 kalendar

<< < (23/34) > >>

Macak sf:
Sve mi se čini da ću jedini imati stolni kalendar za ovu godinu  :laughing7:

shadow:

--- Citat: Macak sf - 25 Siječanj, 2014, 18:12:09 ---Sve mi se čini da ću jedini imati stolni kalendar za ovu godinu  :laughing7:

--- Kraj citata ---
,, :headbang:

fleky911:

--- Citat: Grale - 25 Siječanj, 2014, 17:22:06 ---Njegov sam uzel za primjer kad mi je ostalo u glavi da je stavil sliku, i kad sam videl da je jedan rox gore.
Nemam ništ protiv tog roxa koji je na slici ( to je of flekya, tj njegove cure mislim), ali ono, nije mi u duhu foruma.

Nebitno, svejedno ne vidim svrhu pravljenja kalendara, a već je skoro prvi mjesec gotov.
Znam, odma budu svi počeli govorit da niko nije štel radit prije bla-bla.
Bolje onda nek nabaca sve skutere koji su stavljeni u temi i napravi neki wallpaper i adio.
Ubaci crteže neke, slike pijanih pojedinaca i tak to :icon_biggrin:
Velim, po meni bolja opcija, a on kak hoće i kak mu se da.
Nemora ni glasanje stavit, pošto on radi kalendar i sam more odredit koje skutere bude stavil :icon_thumright:

--- Citat: Peksy - 25 Siječanj, 2014, 16:49:05 ---nije stavija niti jednu staru srku a to nema veze s vezom  :dontknow: :dontknow: :toothy3:

--- Kraj citata ---
Čeka da ja stavim sliku  :thefinger:

--- Kraj citata ---
Nije uopce serijala ;)
Malossi replica spuh
Tp vario
Wingbell
Polini linearne polutke
Koso digital evo sat
Svi led zmigavci
Tp remen isto al to se ne broji pod tuning......
Skuter je curin novi iz ducana 2011, moje su plastike samo stavljene dok su bole trke u Rači ;)

eladio:
odlicno,
shadow, ajde kad sve bude "final" mi javi pa da stavim na portal  :headbang:

shadow:

--- Citat: eladio - 25 Siječanj, 2014, 22:39:41 ---odlicno,
shadow, ajde kad sve bude "final" mi javi pa da stavim na portal  :headbang:

--- Kraj citata ---

ocu ocu

evo rjesili smo stolni onaj preklopni sta ide u trokut njega ne treba nista dirati njega slobodno stavi i stavi slike od macka kako izgleda isprintano

a za ovaj drugi cemo lagano mada bi najrade napravio wallpaper za komp kao kalendar

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju