Ostalo > Razne offtopic teme :)

2014 kalendar

<< < (22/34) > >>

dzeba:
treba fino stavit svaki skuter koji se prijavio i napravit glasanje koji da budu...da u kalendaru bude barem 6-8skutera :D

i ovaj rox je prejeben cak priznam da je ljepsi od moga koji se naso u kalendaru :$$

Peksy:

--- Citat: Grale - 25 Siječanj, 2014, 14:46:19 ---Bezveze, 4 skutera si stavil, niti je bilo glasanja kojeg da staviš i neznam kaj.
Gumy-ev rox nisi stavil, a staviš tu nekog serijskog roxa (bez uvrede) :toothy3:

--- Kraj citata ---
jeb* gumy-evog roxa(bez uvrede) nije stavija niti jednu staru srku a to nema veze s vezom  :dontknow: :dontknow: :toothy3:

Grale:
Njegov sam uzel za primjer kad mi je ostalo u glavi da je stavil sliku, i kad sam videl da je jedan rox gore.
Nemam ništ protiv tog roxa koji je na slici ( to je of flekya, tj njegove cure mislim), ali ono, nije mi u duhu foruma.

Nebitno, svejedno ne vidim svrhu pravljenja kalendara, a već je skoro prvi mjesec gotov.
Znam, odma budu svi počeli govorit da niko nije štel radit prije bla-bla.
Bolje onda nek nabaca sve skutere koji su stavljeni u temi i napravi neki wallpaper i adio.
Ubaci crteže neke, slike pijanih pojedinaca i tak to :icon_biggrin:
Velim, po meni bolja opcija, a on kak hoće i kak mu se da.
Nemora ni glasanje stavit, pošto on radi kalendar i sam more odredit koje skutere bude stavil :icon_thumright:

--- Citat: Peksy - 25 Siječanj, 2014, 16:49:05 ---nije stavija niti jednu staru srku a to nema veze s vezom  :dontknow: :dontknow: :toothy3:

--- Kraj citata ---
Čeka da ja stavim sliku  :thefinger:

shadow:
napravit cu i wallpaper samo nemam bas ideje??

Grale:
Samo nabacaš slike gore :dontknow: :icon_biggrin:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju