još je onda pandawill najbolja opcija i pri svakoj kupnji dobivaš kupon za iduću (naravno ogradili su se za određenu minimalnu sumu)
cubot, thl, zoppo, jiayu i kojekakvi xzfrk marke su kod nas nepoznanica ali čim se malo izgoogla vidiš da to i nije loše, jedno je problem garancija koju svi gledaju kao da nečemu služi
ako već netko misli izdvojit 4-5000 kn za mobitel, rađe bi uzeo 4-5 kineza i imao ih u rezervi kao garanciju nego da dam tu sumu za jedan mobitel tipa gejfona
imao sam mobitel koji je bio u garantnom roku od 2 godine 10 ak puta u servisu i u svaki put neki drugi problem, pucala je veza, krčio mikrofon, kontakt punjača riknio, gubio se signal, touch/digitizer se zablesirao 3 puta, nestanak slike ne LCD-u 2 puta, SIM modul je zaštekao, i to je bio zadnji kvar pa su se odlučili dat novi koji sam odmah prodao (Xperia x10)
u svaki put sam dobivao neke kikiriki zamjenske koji nemaju ni 3g a kamoli touch ili kameru preko 3mpx
tužio sam se kod udruge potrošača, no jedini odgovor je bio tipa: dok je uređaj pod garancijom tvrtka koja vam je prodala mobitel vam nije dužna dati novi uređaj, to je sve stvar politike poslovanja iste (neke imaju foru nakon 3 puta daju novi)