Imam problem sa sf2, odnosno uljnom pumpom.Naime pusta mi ulje na spoju sa blokom, tamo gdje je ona o_ring gumica,tj pogon pumpe. Probao sam da stavim dodatni dihtung od klingerita, kao i deblju o_ring gumicu, ali ne pomaze.Preko noci dok stoji napravi se barica pod njim.Zaboravio sam reci kada sam stavljao taj dihtung i gumicu sljakalo je nekoliko dana, pa opet probije ulje.E sad kad odvojim pumpu, i pogledam sa donje strane gdje dodje ona osovinica za pogon tu ima semering malih dimenzija i rekao bih da je on izgubio funkciju. Jel' moguce da je do njega, tj jel ga moguce promijeniti i zna li ko dimenzije posto ne mogu da procitam sta pise iprevise je sicusno.Napominjem da pumpa ne pusta n igdje na vrhu.
I jos jedan problemcic, naime desi mi se ponekad (ne uvijek) da nakon startovanja posle par sekundi sqt podigne obrtaje (kao na pola gasa otprilike) i tako radi 7_8 sekundi i onda se vrati na normalan ler gas. Kasnije taj dan tih problema nema, dakle samo prvo paljenje za neki odredjen dan, neovisno od vanjske temp.Da li je moguce da mi je cok iprevise otvoren?
Pa ako neko zna sta je u pitanju.....Hvala.