neusporedivo
iOS i Android - to je bitka u kojoj nema pobjednika
razlika 600mhz i dual core - usporedivo na androidu sa androidom - ios - android opet druga priča
o kameri neću komentirat jer posjedovao sam mobitel sa kamerom od 3 i imao je bolju sliku od nekog 8mp mobitela....
xperia serija mi je jako loša pogotovo ove low budget tipa miro, tipo, a sada u to spada i U, SW je neprilagođen sa karakteristikama aparata, dosta su loše izvedeni (plastika je loša), mehanizacija zvučnika, vibracije, mikrofona.... jako loše
jedini xperia model koji se pokazao kvalitetnim je ARC i ARC S, ove modele koji su svi isto izvedeni mogu obrisat mačku pod rep (identičan izgled a karakteristike zanemarivo bolje i veći ekran)
dok za iphone koliko god bio protiv jabučnih proizvoda se pokazuje puno boljim od xprerie, jedino što je 3 godine stariji
ja bi ostao na iphone-u iako je stara mašina
@anabellas - zašto je u rangu nokie 3310, ako ne igra neke divlje igre ili ako nije foto freak ili bilo što drugo
današnji mentalitet je takav da se mora ima ono što je najnovije, ako mob koristiš za pozive i poruke (SMS ne MMS) šta će ti iPh5s ili Galaxy S4, ali ne dići ći minus ili kredu da se mogu pokazivat jer je sramota izvadit neki non-touch mobitel na stol dok se kafenišeš u lokalnoj birtiji