Općenito > Oprema

Pomoć za kupnju kacige

<< < (2/12) > >>

roby44:
imas za 150 kinesku kacigu  :laughing7:
mislim da se mozes i cjenkat pa samo platis cugu i nosi....  :toothy9:

Doomsday:
Čisto sumnjam da ćeš nać nešto jeftinije sa anti-magla šemom...
Pinlock je provjeren i efikasan, a jeftinije od 900-tinjak kuna koliko košta IXS HX 250, crna sa pinlock-om (jeftinija je od HX 253 koja je u bojama), teško da ćeš pronać...
A i IXS je švicarska kvaliteta, i dizajn je neloš...

Doomsday:
Ali, ako 'oćeš jeftinjaka, a da ipak (bar piše) ima certifikate, potraži ovu ekipu u Zadru, po Splitu ih je bilo po moto dućanima:
http://www.archelmets.com.tw/full-622.htm
Ovo ti je najosnovnija integralka od te ARC firme, košta ti cca. 600-tinjak kuna, ali anti-magla, mo'š mislit... :laughing7:
Onda, imaš još i MT kacige, te AIROH kacige, osnovni modeli njihovih integralki bi tribali koštat cca. 500-tinjak kuna...
Ova crna AIROH ti je osnovni model, i tribala bi koštat ravno 500 kuna:
http://www.airoh.biz/eng/caschi.asp?id=23
Potraži ih po Zadru, ali isto tako, ništa od anti-magla sustava...  :binkybaby:
Po mom mišljenju, još uvik ti je best buy IXS HX 250, crna sa Pinlock-om protiv magljenja (dokazano dobar) za cca. 900-tinjak kuna, a ti kako 'oćeš...  :dontknow:

Doomsday:
E, sad san se sitija da san viđa i neke jeftine FILA integralke... Nisu me baš oduševile...  :laughing7:
Možeš još u Piaggio dućanima nać povoljno entry level AWA integralku, ni to nije loše, made in Italy...  :binkybaby:
Nađe se još jeftino osnovnih modela integralki od firme FM, nisu katastrofa, ali...  :dontknow:
Vidi još Nolan integralke, osnovni model od 2006. N61 Genesis (jednobojna) ti je bija 700-tinjak kuna... Ali, možda su već došli modeli za 2007. i to bi ti bija N62 Genesis (jednobojna), pa vidi kolko košta, ako je doša...   :icon_biggrin:
E, i još u Nolan grupi imaš i GREX kacige i ko prodaje Nolana prodaje i njih... Osnovna integralka GREX R 1 One (jednobojna) ili R 1 Decor (višebojna) ti je ispod 600 kuna, a ako nađeš još negdi stariji  model G 06 II One (jednobojna) ona ti je i više ispod 600 kuna, 500-tinjak, ako ne naćeš R 1 Club (isto jednobojna) za mrvu priko 600 kuna... GREX ti ima nelošu podršku, može se doć do vizira itd...  :frajer:
Opet, u toj klasi ništa od anti-magljenja, moraš kupovat anti-magla dodatni vizir, ako ga opće i imaju u ponudi... :toothy3:
I zato, kad se sve zbroji i oduzme, po mom mišljenju još uvik, IXS HX 250 - best buy...   :drunken_smilie:
Nadan se da ćeš bar nešto od ovog nać, i bit zadovoljan, kaciga je jaaaako bitna stavka...  :headbang:
I ne zamjeri šta preferiran IXS, legla mi je ta firma, švicarska kvaliteta, a nije preskupa...  :icon_thumright:

Punisher:

--- Citat: Doomsday - 02 Prosinac, 2006, 13:14:02 ---E, sad san se sitija da san viđa i neke jeftine FILA integralke... Nisu me baš oduševile...  :laughing7:
Možeš još u Piaggio dućanima nać povoljno entry level AWA integralku, ni to nije loše, made in Italy...  :binkybaby:
Nađe se još jeftino osnovnih modela integralki od firme FM, nisu katastrofa, ali...  :dontknow:
Vidi još Nolan integralke, osnovni model od 2006. N61 Genesis (jednobojna) ti je bija 700-tinjak kuna... Ali, možda su već došli modeli za 2007. i to bi ti bija N62 Genesis (jednobojna), pa vidi kolko košta, ako je doša...   :icon_biggrin:
E, i još u Nolan grupi imaš i GREX kacige i ko prodaje Nolana prodaje i njih... Osnovna integralka GREX R 1 One (jednobojna) ili R 1 Decor (višebojna) ti je ispod 600 kuna, a ako nađeš još negdi stariji  model G 06 II One (jednobojna) ona ti je i više ispod 600 kuna, 500-tinjak, ako ne naćeš R 1 Club (isto jednobojna) za mrvu priko 600 kuna... GREX ti ima nelošu podršku, može se doć do vizira itd...  :frajer:
Opet, u toj klasi ništa od anti-magljenja, moraš kupovat anti-magla dodatni vizir, ako ga opće i imaju u ponudi... :toothy3:
I zato, kad se sve zbroji i oduzme, po mom mišljenju još uvik, IXS HX 250 - best buy...   :drunken_smilie:
Nadan se da ćeš bar nešto od ovog nać, i bit zadovoljan, kaciga je jaaaako bitna stavka...  :headbang:
I ne zamjeri šta preferiran IXS, legla mi je ta firma, švicarska kvaliteta, a nije preskupa...  :icon_thumright:

--- Kraj citata ---
Hvala... sad mi je sljedeći tjedan pogledati što se ovdje nudi pa ću vidjeti što mogu (ako mogu) nabavit ovdje u Zadru.  :notworthy:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju