Tehnički kutak > Garaža

moj piaggio beverly 250

<< < (3/5) > >>

michelm123:
crveni kao i moj  :headbang: ljep skuter :D
nego reci mi kako si te ledice stavio ? jel mogu ja to na svome celeru onom od 125/200 ccm
vidim zadnja guma ti je pirelli diablo scooter , a koja je ovo prednja ? 

stipe:
ledice sam stavio, ali i nedavno sve izvadio...

mejd in cajna, crkavale jedna po jedna, pa sam opet vratio sve zaruljice...

ako zelis, mislim da ti nije problem, lagano sve rastavi dok ne dodjes do njih...

prednja je michelin city grip, kad sam kupovao prednju gumu, samo su nju imali na lageru...

zadnju sam narucio prije, pa nije bio problem...

volim kad je guma meksa, nek se trosi, bitno da drzi dobro, ionako cu je minjati na lito.
a ova pirelli se trosi, na autocesti, 100km puta pod teretom, kad sam sisao sa autoceste, po sredini se na oko potrosila :D ne mozes virovati...

michelm123:

--- Citat: stipe - 12 Prosinac, 2013, 15:35:40 ---ledice sam stavio, ali i nedavno sve izvadio...

mejd in cajna, crkavale jedna po jedna, pa sam opet vratio sve zaruljice...

ako zelis, mislim da ti nije problem, lagano sve rastavi dok ne dodjes do njih...

prednja je michelin city grip, kad sam kupovao prednju gumu, samo su nju imali na lageru...

zadnju sam narucio prije, pa nije bio problem...

volim kad je guma meksa, nek se trosi, bitno da drzi dobro, ionako cu je minjati na lito.
a ova pirelli se trosi, na autocesti, 100km puta pod teretom, kad sam sisao sa autoceste, po sredini se na oko potrosila :D ne mozes virovati...

--- Kraj citata ---
a da na oko se potrošila? :O 
imam i ja pirelli diablo scooter , po meni najbolja guma za bev

stipe:
da, na oko...

nije to sad ono, kockica, j#bote  :toothy9: ali se vidi da je na sredini izravnano...

sad je to opet lipo zaokruzeno  ;D

guma je strava, drzi super!

i sto je najbolje, imas osjecaj sigurnosti, dok sa prednjom, michelinkom, to nemam...

marinkopavicic:
ja sam ovo lito stavio dunlop scoot smart i vozim svaki dan;sad su i kiše počele i svejedno vozim na posa i nazad i stvarno su odlične gume.za druge neznam ali ovo je za 10

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju