Tehnički kutak > Garaža

moj piaggio beverly 250

(1/5) > >>

stipe:
vozim ga vec godinu i 5 miseci a nisam ga ovdje predstavio c c c  :o :sad1:

nakon godina i godina sto smo se vozili  na 50tici, a sve vise i vise isli izvan grada, jednostavno je 50tica postala preslaba, pa sam je prodao i trazio beverlyja...

zasto beverlya? zato sto se i meni i zeni jako svidja....

prvotni plan je bila 500tka, ali nakon sto sam obisao cilu dalmaciju u potrazi za dobro ocuvanim primjerkom, i nisam nasao (bar ne za ove novce sto sam imao) nadjem tu u susjedstvu, par km od kuce  :) jako dobru 250tku sa ne bas velikom kilometrazom!

kupljen je 12.07.2012 godine, star 7 godina i sa 23000km na satu...

cim sam ga uzeo prominjeni su bili lezaji kola, lezaj volana i prednja guma. tribalo je jos zadnju gumu minjati, ali nije se imalo love...

i tako, nakon misec dana i 1500km na njemu, vec smo se lipo upoznali, motoric se pokazao kao jako zivahan i pouzdan, ne toliko veliki potrosac i prilicno udoban...

stipe:
11.08.2012 se zenimo, placamo sve dugove i picimo na bracno putovanje sa - beverlyjem  ;D

natrpani, gume napumpane, goriva pun, spreman za put!

isli smo do splita, pa trajektom na brac, tjedan dana tamo i nazad...

cca 800km, bez greske, i dalje jako gustamo sa njim!

motoric na bracu se pokazao kao pun pogodak! niti jednom nismo osjetili guzvu, ni paniku ni nista, jednostavno gust i gust! pravi odmor!

sljedece vrijeme se vozio po gradu, tu i tamo sibenik, split, kilometri su se nizali i nizali...

stipe:
28.08.2012 - stavljam xenon na njega i minjam pozicije i zaruljice na instrument tabli u ledice

stipe:
27.12.2012

picimo do sibenika (iljadica rapo) i radimo servis na 28000km.

minja se zadnja guma, ulje, filter, remen, valjcici, klizaci, svjecica i guma od karba u cilindar (prirubnica jel?)

tu i saznajem da su u njemu bili valjcici od 200tke koji su laksi od originala (zato i je bio tako zivahan)

servis odradjen jako brzo, decki su nas prebacili u dalmare dok smo cekali, kad je bio spreman za polazak, posli su i dosli po nas

svaka cast!  :icon_thumright:

stipe:
21.03.2013

konacno prodnadjeni i kupljeni bocni koferi...

opiturani u crnu boju za branike, najlakse se isprave eventualne ogrebotinice, a buduci da i zena vozi, ocekivao sam da ce ih i bit  ;D

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

Idi na punu verziju