Sve za skuter!! MS Trgovina - Akcija

Autor Tema: rippln-online zarada!  (Posjeta: 1309 )

0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.

Offline silvio

• Tržnica : (0)
  • forumski biciklist
  • Spol: Muški
  • YearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYears
  • Mjesto: Dubrava
  • Moj Skuter: Yamaha Aerox 50
  • Moja Kaciga: HJC
  • MojSetup: sporcke kuglice
  • MojSpuh: giannelli reverse
rippln-online zarada!
« : 22 Travanj, 2013, 20:56:19 »
Pozz svima, evo ovako, neki dan sam dobio pozivnicu od frenda za ovu aplikaciju/mrezu kako god to zelite nazvat
Znaci, radi se o tome da ta aplikacija treba obic svijet, ja pozovem 5 prijatelja koji ce pozvati opet svojih 5 pa ini opet svojih 5 i tako u nedogled
Vazno je znaci pozvati pravog frenda i nagovorit ga da zove dalje itd.
Kada dobijete pozivnicu imate dva uvodna videa te ce te saznati ukratko o cem se radi
Placeni ste po ljudima koje ste pozvali ali i oni koje su oni pozvali se takoder ubrajaju vama
Dosta ljudi se zainteresiralo, meni se cini kao odlican projekt nadam se da ce uspijeti

Ukratko, ako je netko zainteresiran moze il u pp il ovdje postati ime i prezime te mail na kojeg vam posaljem pozivnicu

Nema se sta izgubiti osim malo vremena  :icon_thumright:
« Zadnja izmjena: 22 Travanj, 2013, 20:58:26 silvio »
Moj Rox ;)
http://www.mojskuter.com/forum/index.php/topic,80658.0.html

Nisu se svi rodili savrseni, neki nemaju sluha, neki se rode invalidi, neki slovenci.

Offline fortumo33

• Tržnica : (0)
  • forumski skejter
  • **
  • Spol: Muški
  • YearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYears
  • Mjesto: Sarajevo
  • Moj Skuter: Piaggio NRG Power DD
  • Moja Kaciga: suomy
  • MojSetup: Malossi sport 70, Malossi multivar, Malossi Delta system...
  • MojSpuh: yasuni R
Odg: rippln-online zarada!
« Odgovori #1 : 22 Prosinac, 2013, 18:36:42 »
Pozz svima, evo ovako, neki dan sam dobio pozivnicu od frenda za ovu aplikaciju/mrezu kako god to zelite nazvat
Znaci, radi se o tome da ta aplikacija treba obic svijet, ja pozovem 5 prijatelja koji ce pozvati opet svojih 5 pa ini opet svojih 5 i tako u nedogled
Vazno je znaci pozvati pravog frenda i nagovorit ga da zove dalje itd.
Kada dobijete pozivnicu imate dva uvodna videa te ce te saznati ukratko o cem se radi
Placeni ste po ljudima koje ste pozvali ali i oni koje su oni pozvali se takoder ubrajaju vama
Dosta ljudi se zainteresiralo, meni se cini kao odlican projekt nadam se da ce uspijeti

Ukratko, ako je netko zainteresiran moze il u pp il ovdje postati ime i prezime te mail na kojeg vam posaljem pozivnicu

Nema se sta izgubiti osim malo vremena  :icon_thumright:

http://qiq.r.mailjet.com/redirect/wdpzhqh3ph27svjm28ldhv/www.clixsense.com/?6077405&invitation
Malossi sport ported, Delta, Multivar, Yasuni r, Malossi RHQ, Kevlar, NKG iridium, Pirelli Diablo.

Maximalna brzina GPS: 110