Tehnički kutak > Garaža
Gilera Runner VXR250 - Zeko hop
zrakoplovac:
odlično, daj baci kakav komentar za power pure :)
steeef:
ventili za malossi v4 glavu ili za serijsku?
Patrik060:
--- Citat: zrakoplovac - 22 Travanj, 2015, 20:15:54 ---odlično, daj baci kakav komentar za power pure :)
--- Kraj citata ---
šta drugo reći nego da mi se guma sviđa od početka... ovo je već drugi set power pure-ica. brzo se zagrije, dobro drži na suhom (po meni predobro) a po mokrom ko i svaka guma šta sam do sad imao - jebe je malo grip ali opet dobro drži.
ravnomjerno se troši vjerovatno radi dvokomponentne smjese ( bar tako kažu da je po sredini tvrđa a po stranama mekša )
prednja još drži nakon 4000km i izdržat će još 3000km, taman do sredine 7 mjeseca
zadnju sam moral mijenjat nakon 4000km jer sam je spilil inače bi trajala još nekih mjeseca dana
inače mijenjam oba dvije gume odjedanput ali nije bilo penjezi pa je sam samo zadnju kupil
imal sam na njemu dva seta save mc29 prednje i zadnje; dunlop scootsmart prednja i zadnja ali se ne može mjerit sa power pure-ica
u savu sam se totalno razočaral, nakon 2000 km mi je počela gubit grip...
--- Citat: steeef - 22 Travanj, 2015, 22:46:22 ---ventili za malossi v4 glavu ili za serijsku?
--- Kraj citata ---
ventili 22/25 za v4 glavu
tako da je moram obraditi kao član balki
steeef:
i za ove malossi ventile koi idu u serijsku glavu treba slozit siceve nove da bi radilo poso..
al ovi v4 su veci tak da je to poso..
i obavezno fergazer 34,doma slazem jedan vx na 250 karb pa ima taj dell 34 iz malossi pakiranja i skuter ide brutalno..dobro,ima jos i malossi bregastu i malossi cdi,prijenos slozen (multivar,malossi torq,delta,pm tuning zvono)..al ima snage u pm
Patrik060:
Znam da treba obradit siceve tako da cu cijelu glavu poslat u zg na obradu. Tamo di je i balki poslao. Brijem da se zove specijalna zavarivanja čukman
Stranicu prije sam naveo sta ce sve ic ali nisam htio bas sve hehehehhe
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju