Tehnički kutak > Garaža

Gilera Runner VXR250 - Zeko hop

<< < (8/33) > >>

Patrik060:

--- Citat: GhostRider - 23 Studeni, 2014, 17:50:04 ---Neznam sta ste onda radili sa tom masinom,znam da je otkidala ???

--- Kraj citata ---

Na prethodnoj stranici je sve što sam radio i mijenjao na njemu, s time da se lista malo produžila....

Najviše sumnjam na remen jer ga nisam mijenjal od kad sam ga kupil i neznam kad je zadnji put mijenjan

@GhostRider - Ti si iz Rijeke?

GhostRider:
Bacit cu oko,provjeri sa sublerom sirinu remena, 5mm dosta znaci...dada iz Rijeke sam

Patrik060:
Javlja mi se jedan problem nakon zamjene remena i variomata ??? ???
Dakle problem je sljedeći: stavljen NOVI remen (original) i serijski vario 250-tku i rolice ( plave od 10,7 ) koje su mi bile u starom variomatu i novi klizači. Kroz ubrzanje ga odmah digne na 8000 okretaja i tako drži do 90km/h i onda počne dizat okretaje.

Poslije sam stavil u vario kombinaciju malossi rolica i serijskih te mi se prosjek gramaže 12,35 - dešava se isto ko i gore navedeno

Prije te zamjene bil je stari vario sa plavim rolama i remen koji je tanji od novog za 0,5 mm. Kroz ubrzanje je išal na 7200 i tako je držal do 100 i onda je počel dizat okretaje...

Da li remen proklizuje jer je tek stavljen ili sam uzel krivog
I još mi dosta šuška na ler gasu...

Remen je ovaj: http://www.scooter-center.com/product/9843963/V+Belt+PIAGGIO+835x215mm+Piaggio+250+300+cc+Quasar+short+casing

Rox-Rab:
koliko si presal sa novim remenom?

Patrik060:
tek je stavljen remen cca 6-10 km, zato sam ti se odmah javil preko fejsa jer me to muči

nije sjel kako treba?

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju