Tehnički kutak > Garaža

Gilera Runner VXR250 - Zeko hop

<< < (7/33) > >>

Patrik060:
@Bikelover - kod mene u mjestu je jedna ravnica od 800 metara... Stanem na raskrižju i do sljedećeg razkrižja naberem 115km/h

Bikelover:
A eto ja ti kažen, 400 m s tim da je u prvih 100 m 2 okuke u koje moras uc a nekih 60-70 i onda dalje gas zadnjih 50 m koči koliko moš jer tu skrećen za doma haha (cesta kroz selo), al kazem, do 110 ono dođe dosta brzo po meni, onda do 125 navlači onako...ovisi sve o vjetru, dali se sagnes, variomat (meni je unutra novo ima 6000 km) :) Računaj da je zada 12 cola felga a treba bit 14 tako da se tu malo izgubi na krajnjoj i još da je ie bi dobia nešto, tako da bi trebalo bar 140 uhvatit ako nexa od 250 može a runner od 135 kg ne može onda ne znan, evo mene zjenooki uvjerava da meni nešto nevalja kad ide samo 130 i ja isto mislin da ne valja kad mi je vxr iša toliko al eto ti...

GhostRider:
Njegov 250 je stvarno letio,nijedan 4t skuter koji sam probao nije bio ni blizu tom runneru...

Patrik060:
@GhostRider
--- Citat: zejenooki_18 - 11 Prosinac, 2013, 17:49:02 ---ta makina je bila na mom runneru 50 ccm,jel te sluzi?

--- Kraj citata ---

ja sam uzeo motor od njegovog frenda koji je stavio tu makinu na skut koji trenutno vozim

GhostRider:
Neznam sta ste onda radili sa tom masinom,znam da je otkidala ???

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju