Tehnički kutak > Garaža
Gilera Runner VXR250 - Zeko hop
steeef:
krivo sam stisnul,mislil sam na razliku izmedju 74 i 75.5 klipa
sad sam se sjetil,prije koju godinu je frend od drugog frenda kupil dell 37 kojeg je ovaj imal na nekom ktmu,al ga nije nikad probal na runneru..to bi bilo zanimljivo probat..
ovaj pwk 34 bi trebal radit poso,stavit treba malossi e5 gljivu i slozit cok na sajlu..
za dell 34 treba kadu izrezat posto je ogroman naspram keihina i walbra..
treba cak i distanca za prirubnicu da more stat,al je dobro da ide u serijsku prirubnicu..
firkefica:
--- Citat: steeef - 05 Rujan, 2015, 12:43:59 ---krivo sam stisnul,mislil sam na razliku izmedju 74 i 75.5 klipa
sad sam se sjetil,prije koju godinu je frend od drugog frenda kupil dell 37 kojeg je ovaj imal na nekom ktmu,al ga nije nikad probal na runneru..to bi bilo zanimljivo probat..
ovaj pwk 34 bi trebal radit poso,stavit treba malossi e5 gljivu i slozit cok na sajlu..
za dell 34 treba kadu izrezat posto je ogroman naspram keihina i walbra..
treba cak i distanca za prirubnicu da more stat,al je dobro da ide u serijsku prirubnicu..
--- Kraj citata ---
taj sam odgovor cekao!
ide i keihin 38 od kxfa... al je skup sport isto
Patrik060:
Vidit ćemo šta će financije dopuštat ovu zimu pa ću se odlučit. Ako bude para onda dolazi ili malossi ili dellorto ako ne bude onda alternativa sa postojećim karbom i diznama
a šta se tiče zapremnine serijski je 244ccm a sa 74 klipom je 258ccm, nadam se da će se osjetit to povećanje kubikaže i ventila
steeef:
povećanje zapremine u cijeloj situaciji i setapu ti je najmanje bitno..
najbitniji su glava i karburator..
na glavi treba sredit kompletno kanalae da prate veličinu ventila,da bi ventili dobili efekta treba imat veći karburator da se to napuni..džabe ti tolka protočnost ako nema kaj prolazit tud.
razlika između nekog cvk 30 karba i nekog 34 flatslider je nebo i zemlja,kakve god dizne da stavljaš na taj cvk,to nije ni blizu ovom flatslideru
našo sam slike neke :P
firkefica:
fu#kin massive! :o
a nije ti skup pwk... 55 eura on, 10 eura gljiva i sajla od spa kojih 100 kuna
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju