Tehnički kutak > Garaža

Gilera Runner VXR250 - Zeko hop

<< < (26/33) > >>

firkefica:
tek sam sad skuzio da je 74 klip... zasto nisi uzeo 75,5? :icon_scratch:

Patrik060:

--- Citat: firkefica - 05 Rujan, 2015, 11:30:55 ---tek sam sad skuzio da je 74 klip... zasto nisi uzeo 75,5? :icon_scratch:

--- Kraj citata ---

Strah me bilo da ce bit malo mesa dolje na cilindru...
Vidit cu kako ce se sa ovim ponasat, pa ubuduce uzmem jos jednu makinu i probam sa 75,5

firkefica:

--- Citat: Patrik060 - 05 Rujan, 2015, 11:47:12 ---
--- Citat: firkefica - 05 Rujan, 2015, 11:30:55 ---tek sam sad skuzio da je 74 klip... zasto nisi uzeo 75,5? :icon_scratch:

--- Kraj citata ---

Strah me bilo da ce bit malo mesa dolje na cilindru...
Vidit cu kako ce se sa ovim ponasat, pa ubuduce uzmem jos jednu makinu i probam sa 75,5

--- Kraj citata ---
hmmm, kod mene na 218 je nesto malo deblji dole mozda za stotu... jako tesko mi je usao u blok... i da to pero dole na cilndru je duze a jedno cm, dva od serijskog

steeef:
sama zapremina ti nebude igrala neku ulogu,pogotovo jer ti ostaje isti hod klipa tak da se s tim nemoj zamarat,pogotova ova razlika izmedju 75mm klipa i 75.5..bolje da ostane vise mesa po stublini cilindra..

izmjeri samo kolka je visina klipa,od bolcne do vrha,pa da vidim naspram serijskog kolka je razlika..

firkefica:

--- Citat: steeef - 05 Rujan, 2015, 12:21:52 ---sama zapremina ti nebude igrala neku ulogu,pogotovo jer ti ostaje isti hod klipa tak da se s tim nemoj zamarat,pogotova ova razlika izmedju 75mm klipa i 75.5..bolje da ostane vise mesa po stublini cilindra..

izmjeri samo kolka je visina klipa,od bolcne do vrha,pa da vidim naspram serijskog kolka je razlika..

--- Kraj citata ---
sve super, ali on ima 74 klip ne 75  :icon_scratch:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju