Ostalo > Svijet računala i mobitela

Galaxy S3 vs. S4mini

<< < (2/7) > >>

igor.sb:
s4 mini je zeru brži po testovima od s3, manji ekran i pol gb rama vise daju svoje, proc ocito nije bitan
osobno bi isao na s3 zbog ekrana

replcnt:
imam s3, a definitivno bi išao na s4 mini, brži, manji, ljepši, LTE, foxhound rom na njega i nemaš brige, moj glas za s4mini

anabellas:
imam i ja s4 mini, losiji je jedino po tome da ekran nije tak dobre rezolucije ko s3 (naravno i manje je dimenzije pa se ne kuzi) , al ima vise rama i bolji proc ..
ja zadovoljan stvarno  ;D

ivanm:
ako  ti treba veliki ekran uzmi s3..
ako ti ne treba (meni nije trebao jer sam trebao mobilet a ne mini tablet) za usporedbu iphone 5 ima ekran 4 inch ..

galasy s4 mini ima 4.3 što je uvrh glave za držanje u jednoj ruci i manevriranje s jednom rukom..
noviji je model, ljepši, ima jači procesor i više rama, uglavnom pročitaj si link na mob.hr koji sam ti dao usporedbu...
sa sam sa s4 mini prezadovoljan.. stavio sam tanku maskicu na njega i još nije prevelik.. s3 i s4 sa maskom su ko mali tableti..

ukratko samo ako želiš tako velik ekran uzmi s3..
u svakom drugom slučaju s4 mini.

michelm123:

--- Citat: mario_sf - 07 Prosinac, 2013, 22:18:56 ---Ovako imam ponudu za ta dva mobitela, cijena identična, koji je bolji, osim sto je S4 mini noviji?

Zanimaju me vaša iskustava, mišljenja??

Stvarno mi je hitno,pomoć plizz

--- Kraj citata ---

S4 mini je nešto jači od s3 ,ali mislim da se to nemoze bas primjetiti toliko
Uglavnom ja bi išao na s3 zbog ekrana ,ali ako ti to ne zelis ili ti se ne sviđa ti se veliki ekran idi s4 mini

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju