Ostalo > Svijet računala i mobitela
Galaxy S3 vs. S4mini
pajo:
Definitivno s3 16gb memorije i 4.7 ekran.
Koja cijena?
Sent from my LG-D802
ivanm:
iste su oko 2500kn u njuškalu..
najbolje bi bilo da ode u neki dućan di imaju izložene primjerke, ja sam uspoređivao s4 i s4mini..
dobro s4 je pak poseban stroj koji već i veličinom i performansama prelazi dobrano u klasu prenosnih računala ili tableta.. ima nebrojene mogućnosti, vrlo je brz i ima ogroman ekran.. s3 nisam probao al nešto je skromniji ali po veličini isto ogroman..
nek proba koji mu bolje leži u ruci. ja sam vagao tjedan dana i odvagnulo je za s4 mini jer mi je s3 jednostavno prevelik..
frend ima s2 već 2 godine i taj je tek mrvicu širi od mog s4 mini a u visinu su isti.. tak da je taj još bil na knap, a s s3 i s4 su stvarno pretjerali, pa to je za košarkaše ;D
za primjer iphone uopće ne ide u veličinu, svi su manje više isto veliki.. razlike su minimalne..
nadam se da novi s5 nebude 5.5 incha... :icon_biggrin:
pajo:
Ja sam prije isto tako govorio da sve preko 4.5 ekran je pre veliko,ali brzo sam se naviko na 4.7,5.0 i trenutno koristim 5.2 i to je pervezija od ekrana i samog mob.
Sve je stvar navike i potrebe,meni npr sve ispid 4.5 je malo...
Sent from my LG-D802
ivanm:
zato velim, svi smo različiti, ja sam probao te veličine i taj veliki mi jednostavno ne stane normalno u đep od uskih traperica..
osim toga jednom rukom ne mogu dosegnuti cijeli ekran, kad nekaj tipkam trebam sve ispustiti i primiti u obje ruke ko tablet. sve je to individualno kaj tražiš..
da iduće godine izađe s5 i s5 mini ja bi uzeo s5 mini :icon_tongue:
anabellas:
pa da najbolje da sam ode vidjet koji mu bolje lezi.. uzmi u obzir i to da s4 mini budes uvijek lakse prodo, ja sam oba dva moba isprobo jer frend na faksu ima s3 i nije mi tolko napet
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju