Tehnički kutak > Garaža

Gilera vxr 180

<< < (2/5) > >>

dzeba:

--- Citat: Kjaj - 10 Prosinac, 2013, 21:52:27 ---hahahha. Hvala. I tvoj je vrlo! :icon_tongue:
Ako naletis na far javljaj odmah! :toothy9:

Ma necu. Bit ce slicno ali ni blizu isto.
Vidit ces kad ih parkiramo jedno pokraj drugog koja ce to razlika biti.  :headbang:

--- Kraj citata ---
Ljeto je nase do tad ocu da ga srediss da ga neukadim :P :P

Tomi_ZG:
Dobro mu stoji ova plava,baš mi se sviđa ta nijansa,malossi kalota tuning  :toothy9:
Barem nisi naj#bo ko moj frend,kupio skuter pežo a ventilvar i matica zavareni i stopljeni s radilicom  :laughing3:

dzeba:

--- Citat: Tomi_ZG - 10 Prosinac, 2013, 23:04:20 ---Dobro mu stoji ova plava,baš mi se sviđa ta nijansa,malossi kalota tuning  :toothy9:
Barem nisi naj#bo ko moj frend,kupio skuter pežo a ventilvar i matica zavareni i stopljeni s radilicom  :laughing3:

--- Kraj citata ---

to bi se mozda i moglo sredit da se nekako izbije da se neosteti resa na radilici a navoj se moze napraviti novi :D
ovo kod njega je zagarantovano unistavanje rese :D

Kjaj:

--- Citat: Tomi_ZG - 10 Prosinac, 2013, 23:04:20 ---Dobro mu stoji ova plava,baš mi se sviđa ta nijansa,malossi kalota tuning  :toothy9:

--- Kraj citata ---
:icon_thumright: :icon_thumright: :icon_thumright: ;D ;D ;D

Kjaj:
Evo malo se uhvatilo vremena pa se radilo oko skuta :toothy10:
Je da je bilo hladno ali nemoze se drugacije :dontknow:

Auspuh obojan.
Prvo boja skinuta desolom, zatim smirglano koliko se moglo

Poslje toga obojano sprejom za visoke temperature i zaprzeno  u pecnici

I na kraju namontiran i jos jednom zaprzen

Plastkje ociscene, uskoro i one dolaze na red

Gas nastelan, kupljeni novi sarafi skoro za sve i jos puno sitnica sredjeno i kupljeno
Toliko za sada, za koji tjedan ce i ostalo doci na red :hello:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju