Tehnički kutak > Garaža
Gilera vxr 180
Kjaj:
Posto sam dosta nov na forumu mislim da je doslo vrijeme da i ja predstavim svoj skuter. ;D
Kupljen pod ispravan, ali kalota zavarena na radilicu. Malossi provrtio.
Nova masina stavljena. Vxr200. Odmah je pretrpjela put od 260 km i podnila ga je vrhunski. Radi bez problema. Prosla test. Hvala Alfisti159 za masinu :icon_thumright:
Inace plastike su ok. Imaju neka puknuca na podnicama. Ali to je to. Ostalo je sve ok.
Falila bravica od sica, ali i to je sredjeno. Bravica pripasana kljucu. Pele na Skalicama odradio posa. ;D
Od dijelova prijasnji vlasnik je promjenio novi termoprekidac, dizna, membrana karburatora (takoder je ociscen i postelan), novi ventil goriva i cijevi, oba zadnja lezaja kotaca nova, nove plocice iza (klijesta stavljena veca, trebaju mi manja tj od starije god, ona crvena, pa ako netko zeli mjenjati? :dontknow:).
Ja sam promjenio gume, obe, Michelin city grip i prednje plocice.
Za sada sve pribaljeno, osim nekih sitnica (lijevo sjailo od zmigavca). Slijedi sredjivanje. Krpljenje podnica. Bojanje u istu boju jer je ovo katestrofalno obojeno. Jos ce bubrezi ic u ovu plavu ali ne resetke za zrak.
Ugl kombinacija metalik plavo-perla crna-mat crna.
Sve rastavljeno. Ceka se prijatelj da donese materijal za pripremu za bojenje i bojenje, pa se pocima s radom :toothy9:
Bikelover:
Sviđa mi se boja, al org je najljepši mislin da tu nema pogovora al o ukusima se ne raspravlja :toothy10:
Veliki vizir nabavit još, kako ce izgledat jos kad obojas profi onda ce to bit prava stvar jer ono šta prodaje ove motore su boja i plastike...jedino šta me bode u oči je ovo crno deklo, ne znan al to mi je odvratno, može bi gore bilo da je org al ne mogu ga smislit :hmh:
Inače, prva liga :icon_thumright: I ako mos objasnit kako si štelova karb, šta si radia?
Kjaj:
Bio je ovakav pa cu opet u istu. svidja mi se. ali naravno uz moje neke dodatke i korekcije :)
Vizir imam. malo ga treba sredit, samo se mislim kako da ga obojim posto je vec bojen. i neznam dali cu plastiku volana u metalik plavo ili Prela crno :dontknow:
Deklo ce ici u crno. Bit ce takva kombinacija boja.
A karb nisam ja stelao. To ti je najbolje pitat nekog sa foruma ko se bolje razumi :)
dzeba:
Motor ti je vrh :D
Nemoj ga farbat kao u mene :nono: :nono: :nono: hahaha :toothy3:
Kjaj:
hahahha. Hvala. I tvoj je vrlo! :icon_tongue:
Ako naletis na far javljaj odmah! :toothy9:
Ma necu. Bit ce slicno ali ni blizu isto.
Vidit ces kad ih parkiramo jedno pokraj drugog koja ce to razlika biti. :headbang:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju