Tehnički kutak > Garaža

Gilera Runner VX 250 R

<< < (32/45) > >>

Bikelover:
Stigli imbusi sa šajbicama i šajba ispod matice od magneta iii idemo popodne sastavit ;D

Još samo taj indikator prokleti, ne može iz Brača na Korčulu doč 3. dan pa to je sramota, da je bacia u more u boci došlo bi prije...

Bikelover:
I to je to, ostaje još samo taj indikator...

U 6 sati oša u servis, kaže lik da je mašina ok, zavidali sve pištoljčićem i loctite, novo ulje, filter, remen, šajbu na variomatu šta san dobia sa njin tanja od papira pa mi je da novu, ja mislin da če to bit ok :toothy3:

Jedino me muči, deklo od 250 i 200 nije isto u doljnjemu dilu, znači desno od malog kartera remen ''žulja'' deklo tj klizi po njemu pa su napravili da blok ide malo dole na 250 i otklonilo se to a meni je još uvik to ostalo tj klizi remen i sad da ne buden baksur i remen nedaj bože zapne ili nešto i pukne pa se ja iden ubit i tako...jel se to moze dogodit? ???

Bikelover:
Montira san mašinu i dogodilo se pretpostavljeno...mašina na nogarima lupa u kostur opet...bi san siguran da ga necu dovest opet u isti položaj, al mislin da mi mašina nije uopce kako treba bit, moze li neko pogledat na vx/r-u kako njemu stoji onaj silent block kad je na nogarima, kad je u vozećem položaju bez i sa vozačem pa mi rec/slikat (jos bolje) :icon_scratch: Sad mi je on i na nogarima i u voznom polozaju u gornjem dilu, a prije je bia kad je na nogarima skroz gori, kad je u voznom polozaju bez vozaca u najdoljnjem i kad sidne nego u centru i mislin da tako treba bit a sad nikako to dobit ??? ???

EDIT: ajmo rec da san uspia dobit zamisljeno i da je za sad ok...al novi problemi, ne radi mi lampica od ulja a spojeno je sve direkt iz zelene na indikator ulja i ne baca mi iskru svicica a mora radit. Jel triba drugi cdi znaci?

Lampica je proradila, krivo san spojia ovu od pickupa, na krivu stranu znaci smeđa mi je bila na krivoj i nije bila uštekana u ništa i sad kad je uštekana lampica radi ali iskre nema :(

Prominia i cdi, opet isto...

Jel mogu bit problem ove crvene/žute šta daju struju za regler da se one moraju spojit svaka u svoj par koja je ulaz koja izlaz?

steeef:
sve mora bit spojeno na svoje mjesto,kak namotaji dolaze,tak se ustekaju na instalaciju od vx/ra..
ak si vadil sve zice iz konektora,mozda si krivo spojil nakon toga,ili jednostavno stator ne daje iskru.

Bikelover:
Samo san smeđu primista i stavia na misto di mora bit, druge crvene su kako sto i trebaju bit

A sad iden na katamaran skupit indikator temperature i lik mi posalje indikator ulja...jos da mu nisan u poruci 3 puta napisa temperature i prica sa njin jucer i neki dan nebi nista reka...srica pa mu je bilo usput a ja nisan nista platia...

Moze li se ikako ispiiiiitat zavojnica, pickup?

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju