Tehnički kutak > Garaža
Gilera Runner VX 250 R
Bikelover:
Ajde ako do sutra ja ne nađen, ima katamaran koji navečer dolazi u split 21:15 al to cemo se jos dog, i ide drugi katamaran sutra popodne u 18:00 za Korčulu al to čemo se dog ako ne nađen još sutra :icon_thumright:
bjelaa:
moze pa javi
steeef:
moral bide potokarit i indikatpr i na njemu narezat manji navoj da bi mogel ga usarafit u piksu i napiksi napravit m12 fini navoj..inace nema dosta mesa..
Enzo:
a moze i istokarit od deblje pikse i narezat navoj normala pa je sve na vidu bez beda, al to naravno zavisi od toga cime raspolaze i sta mu je lakse u datom trenutku
Bikelover:
Ma neka napravi ne znan sta samo da to mogu zavidat i da drži :icon_biggrin:
Gledan sad ali ne mogu skontat, ne lici mi na M12 navoj http://www.ebay.co.uk/itm/DERBI-GP1-250-ENGINE-TEMPERATURE-SENSOR-/290963225209?pt=UK_Motorcycle_Parts&hash=item43bec27a79
Kažen ja ajde u najgoremu slučaju ču zavidat vidu, iman jednu staru neku ko od mjeda onako, neka zlatna lagano boja i ide unutra, duga je pa kažen skratit ću je i zavidat sa 2 vide (nema do kraja navoj nego do pola) i tako ja krenen i vidin novu vidu M12 i kažen ajde nju cu da ne moran ovo vidu o vidu stezat pa zavidavat i iden probat zavidat, učiniš krug i stane, ja uzmen opet staru i zavidan do kraja, uzmen maticu od nove da cu navidat na staru kad ono ucinis krug i stane, ovo nije obični navoj M12 nego nek mrvu mrvu finiji i neman ni maticu čak za tu vidu...krasno...šta ču sad reć meštu tome u splitu da napravi??
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju