Tehnički kutak > Garaža

Gilera Runner VX 250 R

<< < (25/45) > >>

Bikelover:
Ako lažen on mene, lažen ja vas...al na magnetu se vidi otisak ka da je bila podloška...i ono na slici tamo je vida od vxr-a a na njoj je podloška fixno...

steeef:
ide podloska,neznam kolko je tocno debela..oko 1.5 mm
al matica ne ide obicna nego ona sa prorezima ko kruna,za stift koi vrti vodenu

Bikelover:
Znan, nabavia san maticu jučer i oprugu također ;D

Nabavia san imbuse magneta i podlošku, još samo ostaje taj munjeni indikator, to je bolest, unutarnji navoj M12 i vani jedna stopica, paše sa malaguti phantom max-a 250 (to je karb verzija), ili nexusa ie, beverlya ie al meni je poželjno da je jedna stopica pošto ostali imaju džek a to mi neće delat ;D

Eto ovakav indikator (ja mislin da ovo nije od vxr-a, beverly karba jer su oni zlatni, ovaj je crni), znači dira prirubnicu skoro i po veličini iz vanka izgleda za ključ 19 a to je unutra M12 iii takav mi treba :icon_thumright: Ko ima na PM!

steeef:
treba ti od bilo kojeg skutera sa piaggio 250 mašinom

http://www.easyparts.nl/Temperature_Sensor_Piaggio_C27_04-01-%3E_%28Genuine%20Parts%29-p3124863.html

od bilo koje ie mašine ti nebude radil jer ide u njega džek i ima 4 stopice

Bikelover:
Ma znan da nece radit, prvobitno mi je samo da mi upali tj u najgorem slučaju ču zavidat šaraf unutra :toothy11:

A nije bilo koji, od beverly-a 250 karb recimo ne može, isti je ko u vxr-a i propada, znači treba bit M12 navoj na termostatu dole, a da ima jednu stopicu gore, a ja ne znan koji motor ima takav :icon_scratch:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju