Tehnički kutak > Garaža
Gilera Ice 172 Projekt!
MarinM:
aa da,sad bar husquarnu vozis :icon_thumright: evo da javim minimum namjesten i gljivu poljepio izolirkom i ide super samo sta kad se zagrijo totalno pale performanse, nije mogo ni razvrtit ni nista :/ moze bit da je do remena?
Josip-98:
Pre kicav je ice
sticker bomb,roze plastike, roze mrezice :'( :'( :'( :'( meni se cini marine da znas bolje sredit skuter :dontknow:
Malo poredaj boje ne mora bit bas kicasto upadljiv
MarinM:
sve naljepnice idu dolje , stickerbomb na poklopcu magneta i onom za hladjenje i cjela rozo crna, pa sta je tu kricavo jbmu patku, pa pola foruma ima vise boji na skuteru :dontknow: Uglavnom nece bit druge boje jer treba i bit ce upadljiv samo sta cu poskidat naljepnice da bude clean sa malo stickera i tjt :hello:
Rox-Rab:
skuter je takvog izgleda da je i bez naljepnica i boje upadljiv i ovakve divlje boje mu super stoje, ja ne bi skidao naljepnice :dontknow:
MarinM:
neznam,vidit cu jos.. Nego na bitnije. posto zelim svjetla za iza sam odlucio led trakicu neku kratku stavit ali neznam sta za napred, original far sam dobio ali mi se nikako ne svidja pa me zanima sta mislite o tome da stavim mrezicu preko ove ''rupe'' di ide far a da izunutra stoji/e halogena zarulja? da se ne kuzi previse...
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju