Tehnički kutak > Garaža

Gilera Ice 172 Projekt!

<< < (5/14) > >>

MarinM:

Eto, opran  :toothy3: Jos samo taj undertail  :laughing7:

MarinM:
Nakon godinu danja ne pisanja u temi, ice je stajao u kutu zaboravljen i sa njega su djelovi cupani za druge skutere, ali tome je sada krajj  :laughing7: Neki dan sam ga upalio i vozio se dan dva i onda se desilo ono najgore,ispao je osigurac  :-X

[img]https://fbcdn-sphotos-f-a.akamaihd.net/hphotos-ak-xpa1/v/t1.0-9/10389286_10203315070902941_5250363078926176333_n.jpg?oh=9461af84c99855be821a88a12f8b983d&oe=54F1FAC2&__gda__=1423911636_2929cdf22a073a7fd62b4fc18fc9b865[img/]

Dosao je red na novi setup- mhr replica i mhr team auspuh, znam da je auspuh mozda prejak, ali ovi slabiji auspusi mi lupaju granom u kostur?! Nema veze uglavnom sve sam to slozio i sad, on upali ali puca na auspuh, promjenio sam 2 svijecice al svaki put isto. Upali i na minimumu radi kojih 5 sec i ugasi se.Cim se ugasi zakurblam jednom i opet radi isto toliko vremena.A cim dam gas ko da ce razvrtit, onda usljedi BUUU i nakon toga puca vatru :'( Paa da pitam jel neko zna do cega moze bit?

MarinM:
Nema vise zajbancije,ice mora u pogon :angry7: Oduvjek ga prati losa sreca ali za ovo sam stvarno zapeo sada.

Donor organa,aka sferki ko me ima na fb hahah, malossi 172 gore ostalo sve serijski ali super stanje. AC

Ostali dijelovi nabavljeni

Nabavljen jos dell 28,prirubnica na 45. U ponudi imam joleta by kucelj od prijatelja i to cu najvjerojatnije uzet.

Dvoumim se za vilice prednje. Teleskope imam od aeroxa isto kao prednju felgu pa bi to htio ubaciti napred uz oversize disk i kljestima od atlantica,troklipna? Da radim to ili pustim od runnera prednju felgu i vilice od icea? problem je sta mislim da mi na 12icu nece stat ta kljesta :dontknow: Znaci sve je doma osim joleta,i drag volan bi trebao stici za kojih 2tj,narucen od pravog karbona kao i karbon ploce nesto ce bit i od toga  :laughing7:

MarinM:

Evo kupljen. Trenutni dijelovi koje imam doma za njega su tj. trenutni setup bi bio da ga idem slagat

-Malossi 172 termogrupa
-Dell 28 karb
-Jole by kucelj auspuh
-Polini evolution zvono
-Malossi delta kvacilo
-Kompet swap na disk iza :D

Variomat jos nemam a cuo sam da on bas puno znaci,pa ako netko ima za prodat po recesijskoj cijeni neka se javi,dog cemo se.U zamijenu imam serijske variomate,kvacilo zvono polutke dekla itd itd

b_garbac:
Kako ide swap na disk dali je prije bio dobos iza ili disk?

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju