Tehnički kutak > Garaža
Yamaha Aerox by Zilke
zilke17:
hvala, a bilo je dosta kombinacija u glavi i na kraju je ovako ispalo :icon_flower:
ove godine sam presao manje od 100km verovali ili ne, motor je dugo bio rasklopljen pa sklopljen al nije stavljen silikon medju blokove pa je duvao ulje i vuko fals... onda je opet bio dole i sve je namesteno, nije stelovan karb. E sad, postavka je Streetrace, Dell 19 dizna 88, igla na bogato (pretposlednja od gore), na airboxu skinuta lulica za vazduh i stavljeno crevo, TT auspuh, motor je za 50km popio 5l benzina na srednjem gasu (zbog razrade nisam isao do kraja), pije kao sampion :prvi: tako da s proleca prvo ide stelovanje pa ostalo... vidim da su ovde mnogi vozili ili jos voze streetrace pa da pitam - koliko bi trebalo da trosi dobro nastelovan otprilike sa ovim setupom?
Aprilia sr70:
Dobar rox.. pratio sam projekt na drugome forumu. : :icon_thumright:
Ridi77:
meni je trosio sam dell 19 oko 5-5,5 litri
zilke17:
--- Citat: Aprilia sr70 - 28 Studeni, 2013, 08:43:45 ---Dobar rox.. pratio sam projekt na drugome forumu. : :icon_thumright:
--- Kraj citata ---
na oba druga :D i ja sam tvoj takodje :icon_salut:
--- Citat: Ridi77 - 28 Studeni, 2013, 09:02:36 ---meni je trosio sam dell 19 oko 5-5,5 litri
--- Kraj citata ---
e hvala, to je bolje nego 10l :toothy9: moracu stelovanje dobro da uradim...
zilke17:
pre nekih 2 meseca kupio sam neki auspuh za koji nisam znao sta je, smesna lova je bila u pitanju pa sam se kockao :jerk:
juce uzeo izvadio ga iz kutije da bolje pogledam i probam kako ce raditi, ispostavilo se da je to Simonini Racing auspuh - dobar midrace za nekih 11000 obrtaja...
motor neustelovan, sa teskim rolnicama i belom centralnom ali morao sam da stavim da probam :toothy10:
evo kako ide, da kazem imam telefon u ruci i plastike nisu na motoru pa noge vise u vazduhu, zato nije odma od starta pun gas
sledi poliranje i stelovanje kad otopli...
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju