Tehnički kutak > Garaža
Yamaha Aerox by Zilke
zilke17:
Evo ukratko da predstavim svoj motor ovde, svasta je radjeno ali necu u projekte jer ko ce ispisati sve promene u zadnjih godinu dana :laughing6:
dakle motor uzet prosle godine, imao Stage6 Streetrace, Stage6 ProReplicu, Dellorto 21 i nesto malo stajlinga :glasses9:
evo ovakav je bio kad je dosao
bilo je dosta muka, o skuterima nista nisam znao... 2 puta je rastavljan komplet, farban, kupljena gomila novih delova: Multivar, Dellorto 19, Leo Vince TT...
nece stati sve slike ni u 76 postova pa evo link ulogujte se preko fejsa na imageshack imate tu sve: http://imageshack.com/user/zilke17
Trenutno motor spava zimski san jer je krenuo sneg. Na njemu su Stage6 Streetrace, Dellorto 19 crni, standardni airbox sa Malossi crvenim sundjerom, Malossi Multivar, Motoforce kevlar remen, Stage6 SportPro kvacilo i Leo Vince TT auspuh. Motor nije nastelovan jer je bilo problema sa strujom pa nije ni vozen ovog leta. Sad je struja sredjena i u planu su dalje prerade...
Evo slika trenutnog stanja, pitajte sta vas zanima i slogodno komentarisite... tu smo da se pomazemo :headbang:
ljubo46:
još jedan rox haha
sve nas je više
sticker mi se ne uklapa nekako
ostalo sve ok... :icon_thumright:
Peksy:
Slazem se s ljubom tunerom,sticker nepotreban,ali rox ko rox bomba :icon_thumright: :icon_thumright:
zilke17:
--- Citat: ljubo46 - 27 Studeni, 2013, 12:23:19 ---još jedan rox haha
sve nas je više
sticker mi se ne uklapa nekako
ostalo sve ok... :icon_thumright:
--- Kraj citata ---
a ima nas svuda, ja sam redovan na drugim forumima odavno pa sam se i ovde prikljucio... ima dobrih tema :icon_thumright:
--- Citat: Peksy - 27 Studeni, 2013, 12:39:09 ---Slazem se s ljubom tunerom,sticker nepotreban,ali rox ko rox bomba :icon_thumright: :icon_thumright:
--- Kraj citata ---
sta da se radi, lud sam za tim stickerbombom toliko da je dobro da nisam ceo motor izlepio :laughing9:
sole66:
trebo si ove plastike kj si u plavo pofarbo u bijelo stavit bilo bi bolje al inace uredan rox.... sretano sa projektom :icon_thumright:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju