Tehnički kutak > Skuter projekti - komentari

prerada kineza u peugeot speedfight 1

<< < (7/7)

KristijanVujevicc:

--- Citat: anabellas - 24 Studeni, 2013, 12:55:39 ---trebo si ga ovak ko hondu ruckus slozit   :toothy9: http://fc06.deviantart.net/fs70/i/2010/179/0/9/HONDA_RUCKUS_ZOOMER_OO21_by_HypnotiKDSIgns.jpg

kako kazes nizak ko za drag i siroka šlapa iza :D

--- Kraj citata ---
to i je u planu nesto u to stilu ali po mom cejem cejifu da tako kazem ;)  bice nesto u tom stilu

matrix123:
Lijepo si sredio skuter,sto se tice stavljanja masine od pia moze al da se prerade nosaci,poslacu ti pm kako je stavljena masina od pia na 4t sprinta da ne kopiram forum....

KristijanVujevicc:

--- Citat: matrix123 - 24 Studeni, 2013, 18:59:35 ---Lijepo si sredio skuter,sto se tice stavljanja masine od pia moze al da se prerade nosaci,poslacu ti pm kako je stavljena masina od pia na 4t sprinta da ne kopiram forum....

--- Kraj citata ---
preradit nosac mi nijhe problem kad je se mogo ram napravit iznule  moze i nosac za masinu  ali masina mi je problem ovdje je preskupi   traze previse 

dzeba:
Motor ti je vrh...veoma zanimljiv projekt samo jako zemljace :P

KristijanVujevicc:

--- Citat: dzeba - 25 Studeni, 2013, 03:04:22 ---Motor ti je vrh...veoma zanimljiv projekt samo jako zemljace :P

--- Kraj citata ---
HVALA  imam  jos dosta toga u palanu

EVO DA SE JA JAVIM  NA POKLON SAM DOBIO DISK  MENI  JE NA IZGLED OK   SAD JOS NEZNAM DALI CEM I PASAT RASPON SARAFA   SUTRA IDEM VIDIT 

MORAM ADAPTER PRAVIT JER JE VECI OD MOGA

evo odavno se nisam javljao priprema plastike za  farbanje  skidam boju do kraja da bude ko tvornicki izlivak  plastike i ona vodobrusnim da bude ko staklo   :)

NA OVO SAD IDE PLASTIKPAIMER PA BOJA   :D

PRSTE NE OSJECAMM :)

Navigacija

[0] Lista Poruka

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju