Ostalo > Motocikli
Moj RS 125
dzeba:
--- Citat: TomoRI - 12 Prosinac, 2013, 22:17:47 ---sajla kvačila je na dnu rascvjetana skroz, skinuta je i čeka zamjenu. Danas sam slagao struju, ostalo mi je spojiti regler, ljevu ručku, indikator lera i bravicu. Kada to napravim moram naručiti komplet brtve, sajlu kvačila, lanac i lančanike i možda novi klip. To će me sve skupa ispasti oko cca 1600-1700kn. Ali onda barem znam šta mi je na motoru. I onda mi ostaje riješavanje sitnica, spajanje puža kmh sata, spajanje sajle okretaja, spajanje uljne pumpe, repariranje vilica, farbanje plastika i da ne nabrajam.
--- Kraj citata ---
SPAJANJE SAJLE OKRETAJA ?
giannelli:
da, dobro si procitao. Sajla za okretaje.
dzeba:
--- Citat: giannelli - 13 Prosinac, 2013, 00:47:44 ---da, dobro si procitao. Sajla za okretaje.
--- Kraj citata ---
kakva je to sajla :S msm koja je funkcija....ako mislimo na obrtaje zar se oni nespajaju na bombinu
giannelli:
jasno, ali ovdje se radi o starim tipovima motocikla, gdje su analogni satovi u igri. Imao sam dt125 iz '96, imao je sajlu za okretaje, sad imam mx125 iz '06 on nema sajlu niti pokazuje okretaje, kad bi isao stavit obrtaljku trebao bi je spojit na bobinu jer samo digitalna moze. A vjeroatno stari rotax ima sajlu.
TomoRI:
Kao sto ti je gianneli rekao sajla za okretaje. Stari rsovi sa rotax 122 masinom imaju okretaje preko cdia i imaju mali display koji pokazuje temperaturu, sat itd.
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju