Ostalo > Motocikli

Moj RS 125

<< < (4/19) > >>

nikola.njiric:
tomori imam djelova od rs a pa ako treba sto javi se :) ljudi znate li de mogu kupit za keeway matrixa undertail hitno je :))

TomoRI:
aj na pm šta sve imaš. Trebaju mi oni nosači gdje držiš noge, obadva ili samo ljevi.

dzeba:
Nekakva herava ova sajla od kvacilaa mozda ti je zato tesko kvacilo pazi se toga ili je zamjeni

TomoRI:
sajla kvačila je na dnu rascvjetana skroz, skinuta je i čeka zamjenu. Danas sam slagao struju, ostalo mi je spojiti regler, ljevu ručku, indikator lera i bravicu. Kada to napravim moram naručiti komplet brtve, sajlu kvačila, lanac i lančanike i možda novi klip. To će me sve skupa ispasti oko cca 1600-1700kn. Ali onda barem znam šta mi je na motoru. I onda mi ostaje riješavanje sitnica, spajanje puža kmh sata, spajanje sajle okretaja, spajanje uljne pumpe, repariranje vilica, farbanje plastika i da ne nabrajam.

gokiSP:
Dobro provjeri ventil na cilindru i sve vezano za njega. Ako ti se dogodi da ga ne otvara do kraja na vecim okrettajima zna se relativno brzo okrhnuti i eto sranja. Ali i osjetis u voznji ako ne otvara do kraja.

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju