A ono bio sam u pubertetu pa sam izabrao najgori mogući nick, najgore je kad me netko pita kako se zoveš na forumu, par puta sam slao molbe da mi se nick promjeni u STJELE, jer je zadnje 3 godine to nadimak, ali nitko ne želi, ako netko od moderatora vidi ovaj post nemojte ga ignorirat, jadan sam 19-godišnjak koji nema ništa u životu osim ovog foruma i drkanja, budite obzirni, pomozite drkadžiji u nevolji
ps: I cura me ostavila zbog foruma, jer više nije mogla slušat priče: "Nabijem ti taj forum, baš me briga što je nekom tipu pukla radilica (Žolt) , uopće me ne zanimaju tvoje priče o tvojoj iskrivljenoj radilici i kako će ti se isto desiti, zaboli me tko je hac i ne kužim tvoje glupe fore sa sajlama za lift i kumovima i WHO??? koje si pokupio od izgoretina iz vk i ostalih forumaša, između ostalog ako ti je taj Kiza tako prejak typ istetoviraj si njegovo ime i facu preko leđa i baš me briga je li prodao yamahu i uzeo suzuki... Nisi me u kino izveo od kad hodamo, a u zadnje vrijeme žicaš da ja plaćam kave jer ti skupljaš za BGM radilicu i novi set ležaja kako bi napokon imao najbržeg BB-a koji je ikad bio u Vukovaru"
ŽENE