Tehnički kutak > Tuning skutera

Polini Corsa 70cc kit pomoc!

<< < (2/4) > >>

brteam9:
Prvo taj kit ima oko 11-12 konja,da ga se moze voziti normalno(svakodnevno) a da potrosnja bude zadovoljavajuca,ja bi stavio zx-a i 17,5 frgu i vise mu netreba,ici ce super a malo ce trositi i bit ce trajan sto je i najbitnije,a radilicu bi promjenio zbog svoje sigurnosti da si miran sljedevih 15000 bez ikakvog diranja,naravno 15000km uz zagrijavanje prije svake voznje,dobro ulje i najbitnije dobro naštelana smjesa

Iwo SR Tuono:
taj kit ima oko 13ks
drugo karb 17.5 je ok sa tek sa 19/21 se osjeti prava snaga. Iako je dvije karike voli okretaje tako da sa zxom nemoj ocekivati ekstra rezultate.
Radilica i lezajevi must have  :hello:

Josip:

--- Citat: Iwo SR Tuono - 22 Studeni, 2013, 09:49:46 ---taj kit ima oko 13ks
drugo karb 17.5 je ok sa tek sa 19/21 se osjeti prava snaga. Iako je dvije karike voli okretaje tako da sa zxom nemoj ocekivati ekstra rezultate.
Radilica i lezajevi must have  :hello:

--- Kraj citata ---

što je on kao due+ :icon_scratch:? pa stage6 racing + r1200 imaju 15ks  :dontknow:

brteam9:
stage 6 racing je dosta jaci od corse,a due plus je cak mrvicu jaci od corse  :icon_thumright:

fortumo33:
Ja sam na spesifikacijama kita procitao tu snagu pa onda najvjerovatnije lazu, a sto se radilice tice da li da stavi novu orginalnu ili stage 6 polovnu koja je presla oko 5 000?

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju