Tehnički kutak > Tuning skutera

Polini Corsa 70cc kit pomoc!

<< < (3/4) > >>

fortumo33:

--- Citat: Tomi_ZG - 21 Studeni, 2013, 22:09:58 ---18-19 konja al ne denes,računaj da ti za taj kit treba radilica jer će se serijska razletit,nekaj često pucaju pia radilice u zadnje vrijeme i to na serijalama  ;D

--- Kraj citata ---

Moja greska, procitao sam snagu nekog drugog kita slucajno, za ovaj pise oko 10-11 hp

Josip:

--- Citat: brteam9 - 22 Studeni, 2013, 13:35:05 ---stage 6 racing je dosta jaci od corse,a due plus je cak mrvicu jaci od corse  :icon_thumright:

--- Kraj citata ---

hvala, znam to jako dobro, ali isto znam da nardo i due+ su za nijansu jači od corse i for race-a

a da je racing i r1200 jači od due i narda, tako da mislim da je dosta slabiji taj polini, ne da je slab, ali da nije ni jak kako je navedeno  :toothy12:

jesam ga i nasrao :laughing7:

brteam9:
Inace due + i nardo su najbolja kombinacija kita i auspuha, dok recimo na stage 6 racingu moze ici od c21 do roosta i tako dalje :D polini nije bas nesto pretjerano jak ali je bolji recimo od racinga jer racing nije za svaki dan a ovo kad se postela i slozi ide jako lijepo a i traje  :icon_thumright:

Josip:

--- Citat: brteam9 - 22 Studeni, 2013, 14:25:34 ---Inace due + i nardo su najbolja kombinacija kita i auspuha, dok recimo na stage 6 racingu moze ici od c21 do roosta i tako dalje :D polini nije bas nesto pretjerano jak ali je bolji recimo od racinga jer racing nije za svaki dan a ovo kad se postela i slozi ide jako lijepo a i traje  :icon_thumright:

--- Kraj citata ---

sve ja to znam

druga je stvar što se stavlja i u koje namjene, može se i na trophy stavit polini big evo 94 spuh, ali ne znam kako će to funkcionirat

nebitno, idemo u off  :hello:

MajstorSvogZanata:
te konjaze se ne dobivaju smao stavis cilindar tojest termogrupu i evo 20 konja... u tih 20 (realno15-16 ks) je i auspuh i frga i struja druga itd itd.. tak da ne ocekuj cuda i ubrzanje cross motora :D

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju