Tehnički kutak > Tuning skutera
Piaggio NRG DD par pitanja
veka84sb:
cek znaci majstori ti popravaljaju skut vec 4 dana koji upoce nije pokvaren!!! Jesu oni ikada vidjeli skuter prije toga???? :jerk:
efz:
--- Citat: veka84sb - 21 Kolovoz, 2008, 13:49:14 ---cek znaci majstori ti popravaljaju skut vec 4 dana koji upoce nije pokvaren!!! Jesu oni ikada vidjeli skuter prije toga???? :jerk:
--- Kraj citata ---
Znas kakvi su majstori kad ih ja zovem i prenosim savjete sa foruma,probajte ovo probajte ono,a lik meni kaze da je bas posumnjao da to treba probat sta mu ja kazem al nije danas stigo,i te fore?!?! :laughing7: :laughing7:
A sta cu kad je pod garancijom,pa sad ti vozi motor u servis i samo moli da ne zeznu nesto a ne da ce popravit!!! :headbang:
SlowRider:
Nemam komentara za servise. Uvijek naprave budalu od mene i je#u me u zdrav mozak.
efz:
Upravo sam nazvao "servisere" i reko slazite kak je bio dolazim po njega,veli lik da su opet poslali upit "magu za piaggio" u split i da cekaju odgovor sta dalje mijenjat,mislim strasno!! :violent1:
veka84sb:
Imam slicna iskustva sa servisom kod sebe ,problemi su prestali kada sam se uhvatio sarafcigera ili odvijaca ...sta kome draze... :headbang:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju