Ostalo > Sportski kutak
Vaučeri. Sramota.
Peksy:
Stari kad san napisa zapad mislija san na poljud samo san njega kom......tamo su penzici,lopovi,dica i ljudi sta zele pogledat cilu utakmicu bez prekida ;)
balicdim:
--- Citat: Peksy - 04 Studeni, 2013, 10:02:51 ---Stari kad san napisa zapad mislija san na poljud samo san njega kom......tamo su penzici,lopovi,dica i ljudi sta zele pogledat cilu utakmicu bez prekida ;)
--- Kraj citata ---
pa ju ovi "bočni" prekinu :laughing7:
Peksy:
Hahahahah u zadnje vrime nikako,nema nicega samo navijanje i koreografija.... ;)
nino-brt:
pa takvi ljudi bi samo i trebali bit na stadionu kaj žele pogledat tekmu ... a ne ovi mamlazi kaj se napuhavaju kakv rjecnik pa ti svi navijači su kreteni al doslovno kreteni to treba tuc dokkrv ne pocne pisat mene bi sram bilo rec nekom da sam bbb il tak neki glupi navijac u skupini ... kaj mislis zakaj su dvorane od hokejaša pune ?? zato kaj nema debila od navijača obitelji dolaze decki sa curama pa i ostali normalni ljudi jer je super raspoloženje ... nogomet ne pratim nit sam ikad bio fan mozda bi i pratio da nema "navijača" takvih retardiranih ..
Rinsy:
Poist će vas sve novinari lešinari. Šta van bacaju prid oči . Ja san sto posto protiv nereda. Država nema para a troše se puste pare na organiziranje policije, i tako dalje i tako bliže. Pusti blago nek se pobije i rpoblem je rješen to je engleska lipo riješila NA STADIONU, a vanka im je teški kaos. Narod bez kruha i na rubu plača,a oči se mažu problemom navijača
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju