Ostalo > Sportski kutak

Vaučeri. Sramota.

<< < (6/7) > >>

nino-brt:
Ma i treba tak ja bi svima ovima bbb i torcuda i te brije svima bi zabranio ulaz nq stadion  samo se sr%nja delaju nemre covjek sa djetetom otic pogledat utakmicu jer se boji idiota  koji nemaju kaj delat u zivotu i vjerovatno su socijalni slucaj pa tam oce ispast neki baja a kad je sam manji je od makovog zrna . Ja bi dao odvojoit obitelji na kednu stranu ostali navijaci na drugu  lad padne bengalka okrug taj svina dozivotnu zabranu ulaska na stadion pa si j#bi%e nater ... Mislis da ovaj pokraj njega mu neni razbio picku da zvadi bengalku ?? I za tucnjavu ista stvar dozivotnazabrana je#i si mater mutavu kad neznas normalno pogledat utakmicu ako te vec zanina

Peksy:

--- Citat: nino-brt - 04 Studeni, 2013, 09:17:42 ---Ma i treba tak ja bi svima ovima bbb i torcuda i te brije svima bi zabranio ulaz nq stadion  samo se sranja delaju nemre covjek sa djetetom otic pogledat utakmicu jer se boji idiota  koji nemaju kaj delat u zivotu i vjerovatno su socijalni slucaj pa tam oce ispast neki baja a kad je sam manji je od makovog zrna . Ja bi dao odvojoit obitelji na kednu stranu ostali navijaci na drugu  lad padne bengalka okrug taj svina dozivotnu zabranu ulaska na stadion pa si jebite nater ... Mislis da ovaj pokraj njega mu neni razbio picku da zvadi bengalku ?? I za tucnjavu ista stvar dozivotnazabrana jebi si mater mutavu kad neznas normalno pogledat utakmicu ako te vec zanina

--- Kraj citata ---
imas zapad,gledaj uzivaj pi pivo i jedi kokice...

nino-brt:
Ista pi*ka materina di sjedis treba ove mamlaze od kavijaca istrijebit  a ne kaj se cude ko oura dreku kad ih nece pustit .. nebi ni ja ak neznas sjedit i gledat mirno nemoj ni ic ... Svi ti u grupama nekim glume neke frajere (znam ih par) a sve njih su uvjek tlacili pa sad oce ispast neko a zapravo je kreten ... Dabog da dobili djecu i da im pokraj hnjih neko baklju palio pa da vidimo ...

ivano_007:
Obuzdaj rječnik malo nino :icon_thumright:

balicdim:

--- Citat: Peksy - 04 Studeni, 2013, 09:27:19 ---imas zapad,gledaj uzivaj pi pivo i jedi kokice...

--- Kraj citata ---

nema logike tome, što se dogodilo sa bbb, radili su sranja, dobili su mrežu na maksimiru da ne bacaju baklje, iduća utakmica eto ti njih na istoku.... kad i tamo nešto stave, ići će na zapad i opet ista priča

zadnja tekma (neznam dal od dinama ili repke) koju sam odrađivao u zg-u na istoku, došao baja samozvani bbb i radi "loše navike", nagurava sve oko sebe, ruši ljude, prijeti se šakama, a stoliu pored njega žena sa djetetom od oko 5 godina - mali plače, žena plače ovaj kreten luduje, polijeva pivom ljude
redari/zaštitari ne smiju reagirat sami već 2-3 čovjeka moraju debila izvlačit, policija ga preuzima tek ispod tribina..... zapisnik, produženi boravak na stadionu koji ti nije plaćen, nakon mjesec i pol stiže kolegi plava kuverta sa suda jer ga je kreten tužio za nanošenje tjelesnih ozljeda prilikom privođenja

kolega ode na sud u zg i kreten se ne pojavi jer je "poslovno" morao bit izvan države (pisano opradanje na sudu), dodatni trošak kolegi

jedino smo mi tu na balkanu životinje koje se nemogu prilagodit zakonu i njihovim odrebama, kako u engleskoj ili u bio kojoj drugoj uređenoj državi ljudi sjede skoro na travi bez ograde, dok kod nas da uvedu pored postojeće ograde napon u nju, kakvi smo cigani, krali bi tu istu struju tijekom "gledanja" tekuće tekme

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju