Ostalo > Sportski kutak
Vaučeri. Sramota.
TomTomislav:
:icon_biggrin: :icon_biggrin:
Jbg neduzni mup-ovci dobe po pički,a rade kak im se vele.
Grale:
--- Citat: TomTomislav - 03 Studeni, 2013, 12:06:14 ---Nisam neki navijač,ali kad vidim one kretene s bakljama i sranja kaj rade tuku se bezveze,dao bi kaznu 5 godina zatvora i doživotna zabrana na stadion..To je kaj imam za reć....Sve ostalo je preseravanje. :icon_thumright:
--- Kraj citata ---
:icon_thumright:
Ali svaki će reć da je on normalan navijač...
I onda se po forumu ovakve gluposti pišu:
--- Citat: Peksy - 03 Studeni, 2013, 00:31:15 ---...Mi smo se nekidan potukli s pandurima na ulazu m.....
--- Kraj citata ---
Nit branim nikoga, nit napadam, kaj se mene tiče, najbolje da i jesu prazne tribine na HNL-u, dobrobit za cijeli puk, nemoraju gledat takav nogomet :icon_biggrin:
Radije otiđite u nedjelju poslije ručka na utakmice županijske lige, kupite si pive, stanite uz ogradu koja je odmah do terena.
Dovikuj sucima, trenerima i igračima kaj te volja, poslije utakmice si popij pivu/sok s njima.
I sigurno da ćeš zanimljivije utakmice gledat, a kaj je najbitnije, možeš i dijete povest sa sobom bez straha (osim kaj će naučit dosta psovki :icon_biggrin: )
Rinsy:
Peksy na koliko si gosotvanja bija ?
Peksy:
--- Citat: Rinsy - 03 Studeni, 2013, 14:40:53 ---Peksy na koliko si gosotvanja bija ?
--- Kraj citata ---
na zadnje lose idem,nisam vec dugo na gostovanju bija......zadnje osijek koliko se sicam pa smo se 3 dana vracali doma auto na izjebal*
balicdim:
Zakon je los, nekom zena nije dala pa mu se digo na krivo.....
Što se tiče gostovanja, ako je sve regularno odrađeno od strane policije, pustit ih na predviđenu tribinu i pustit ih nek se pokolju ako treba, jer to je kao i sa djecom, što više braniš to više žele to što nemogu dobit, policija i zaštitari nek bojkotiraju.
Što se tiče baklji, u 50% slučajeva su i policija i zaštitari nemoćni jer dolazi od strane uprave, 25-30% se nađe na pretresu a ostatak je jednostavno nemoguće naći jer su modificirane da stanu u prkno ili kod muda, a svi znaju neke zakone da kojima oni koji rade pretres mogu pojest g#vn% a policija ne reagira jer bi onda svakog drugog morali provest.
Nadalje, svi stadioni su pripremljeni za nuždu navijača tj (pišanje i sranje) stadiona Osijeka i sada u drugoj ligi Vinkovaca, navijači kako domaći tako i gostujuću izlaze sa tribina popit cugu u obližnji kafić i u međuvremenu mogu i tenk unest sa strane
Navijača će bit, u najgorem slučaju ekipa koja može umrijet do poluvremena, ali će ih bit....
Koliko delikvenata ima, trebalo bi kao u inozemstvu kupovat za sve utakmice karte koje glase na ime i prezime i sa tom kartom si odgovoran za svoje postupke jer taj broj je tvoj identitet
No naravno to kod nas ne može zaživit jer smo sirovine kao ljudi
Znam postupak numeracije i identifikcije i dosta ljudi se toga pridržava jer ako netko sjedne na tvoju stolicu i napravi pi*dariju ti odgovaraš za to što je on napravio
Čak ni prijava u policijsku stanicu tijekom utakmice ne pokaze jer jedan se prijavi a ostalih 10 iz ekipe radi sranja
Sent from my PAP4322DUO using Tapatalk
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju