Općenito > Oprema

jakna dainese

<< < (4/4)

veruda:
@reponja - naravno, ima protektore na ramenima i laktovima i otvor za leđni protektor (koji sam isprobao ali mi izgleda kretenski)

dakle ovako, jakna nema skidljivu postavu jer sam i birao da nema. takve jakne su kompromis i imaju problem.
to je da ti dobro stoji ili sa postavom ili bez, naime veličina uloška nije baš mala, tako da ispada da kada skineš sve uloške jakna visi na tebi (zato sam i prodao staru)

@rio - kada nosiš rukavice na motoru rukavi moraju biti "na knap" inače ih ne uspiješ ugurati u ono proširenje na rukavicama, također ako je nosiš "za van" onda kada spustiš ruke sve izgleda lijepo a ne vise ti rukavi do pola prstiju  :icon_biggrin:

efz:

--- Citat: Doomsday - 28 Listopad, 2013, 20:37:49 ---
P.S. pokušao sam, ali ne mogu sam sebe warnat, pa ako ti je baš toliko stalo, možeš ti...

:zubo:

--- Kraj citata ---

:zubo:

@veruda jel se smije znat cijena SLO vs HR kad si već išao tamo po jaknu i ima li kakvih modela da imaju i podstavu na skidanje a da su crne ovog tipa i sl., ja ću trebat obnovit nešto do proljeća pa da imam u vidu........inače ja sam u Italiji piknuo ljetnu jaknu Dainese po brutalnoj cijeni, slučajno naletio  :icon_biggrin:

veruda:
praktički si sam sebi odgovorio, ako naletiš prođeš dosta bolje.
cijene dainese kože u tvorničkom outletu kozina su od 240 eur, 300-330 eura je većina, ima par komada i skupljih
najveća prednost je izbor, u mom broju je bilo cca 20 modela. pošto je tvornička trgovina možete i naručiti sve redovne modele.
većina ima uložak koji se vadi.
ponavljam moj savjet, ako kupujete jaknu sa uloškom onda računajte da za ljeto morate imati drugu.

Navigacija

[0] Lista Poruka

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju