Općenito > Oprema

jakna dainese

(1/4) > >>

veruda:
 :dontknow:
molim pomoć, za početak za većinu vas sam senior i imam problem sa hanumom (čitaj: suprugom)
našao sam jaknu i napalio se ko budala a ona na mene da sam kreten. da budem nepristran neću reći šta bi ja.
cijena im je ista ili vrlo slična, razlika 10%
newater je puno tanja "nježnija" koža dok je imatra gruba, deblja
imatra je također stariji model

plz help!!

[privitak je izbrisao admin, stariji od 4godine]

Reponja:
Meni osobno prva izgleda kao seks, takvu ću si definitivno uzeti kad budem kupovao!

A opet, o ukusima se ne raspravlja. Sa ženom možeš pričati o cijeni, jer, na kraju, tu
jaknu ćeš nositi ti, a ne ona!

GUGY:
Ako ti motor nema crvene detalje onda ti je u svakom slučaju crna bolja. .  i nekako vuče na classic znaći možeš je furat u manje više svakoj cassual prilici isto tako i na svaku vrstu motora dok ovu šarenu  osim na svjetliji traper i neke trkalice od motora baš i ne. . 

Znači moj glas za prvu CRNU. .   :icon_thumright:

daRio:

--- Citat: Reponja - 27 Listopad, 2013, 16:57:52 ---Meni osobno prva izgleda kao seks, takvu ću si definitivno uzeti kad budem kupovao!

A opet, o ukusima se ne raspravlja. Sa ženom možeš pričati o cijeni, jer, na kraju, tu
jaknu ćeš nositi ti, a ne ona!

--- Kraj citata ---

Reponja,ti si moj idol ! :notworthy: :notworthy:

Šalu na stranu ali potpisujem sve napisano. Ova druga jakna sa crvenim bi bolje stajala mlađem vozaču na nekom agresivnijem motoru.
Pošto si čovjek a ne dječarac koji jurca po selu ta elegantna jednobojna jakna bolje ide uz smireni i nadam se tamni skuter.

efz:
Jedini ispravan način je da probaš i jednu i drugu i da odlučiš u kojoj se bolje osjećaš, ti ćeš je vozit i tebi treba odgovarati, što se tiče samog izgleda nekome će biti ljepša jedna nekom druga....inače DAINESE je vrhunska firma i sigurno nećeš pogriješiti, ja sam ovo ljeto uzeo njihovu ljetnu jaknu i ona je recimo full crna tako da sam ti s time rekao svog favorita što se tiče izgleda.....probaj ih kompa obje i donesi odluku  :icon_thumright:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

Idi na punu verziju