Ostalo > Svijet računala i mobitela

koji mobitel?

<< < (2/2)

vekyyy:
evo dosao je windows phone 8x by htc.. On mi se cini daleko bolji nego svi modeli. Dual core 1.5 kamera od 8mp i 16gb memorije. Vjerojatno njega uzimam. Hvala

eladio:
windows phone ti je optimiziraniji sustav i lijepo ce raditi na tom modelu..
ali računaj da je android ipak kompletnija platforma.. to kažem jer sam na win phoneu već dve godine  :toothy11:

vekyyy:

--- Citat: eladio - 28 Listopad, 2013, 22:08:42 ---windows phone ti je optimiziraniji sustav i lijepo ce raditi na tom modelu..
ali računaj da je android ipak kompletnija platforma.. to kažem jer sam na win phoneu već dve godine  :toothy11:

--- Kraj citata ---

a znam da nema nekih aplikacija i gluposti na win phone ali mi se svida to sta je brzi od androida a i ovaj mobitel je poprilicno jeftin tako da cu ga vjerojatno uzet

zemo323:
ja isto mislim da sa wp8 neces puno pogrijesiti, dolaze nove aplikacije i sustav stalno napreduje dok kod wp7.5 i 7.8 to i nije bas slucaj. Updatea za sustav vise nema a aplikacije, meni osobno je dovoljno, ima ono sto trebam.
Sustav ispeglan, ne steka- najbitnije

Sent from my Lumia 800 using Tapatalk

Poggiali:
WP 8 je jako dobar sistem bar po meni, nisam nesto pre zahtjevan, osobno koristim symbian belle, cura ima wp8 na lumiji 720, radi dosta fluidno, sto se aplikacija tice, ima ih dosta, igara takodjer... koliko primjecujem, nokia se dosta sad gura, tako da vjerujem da ce i taj WP unapredjivati...

Navigacija

[0] Lista Poruka

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju