Ostalo > Svijet računala i mobitela

koji mobitel?

(1/2) > >>

vekyyy:
Ovako definitivno uzimam mobitel na pretplatu u tmobile.(samo bi uzeo kod njih zbog signala i nebi ni tele ni nista drugo) Sada gledam neki prosjecan mob. Bitno mi je da ima ok kameru i da nije spor. Ovo su mobiteli koje gledam.

Huawei Ascend Y300
Sony Xperia M
Sony Xperia J
Samsung Galaxy SIII mini
Windows Phone 8S by HTC

ivano_007:
Ovisi šta hoćeš windows ili android

Ova xperia J je lošija od ostalih i šta se tiče snimanja videa i šta se tiče procesora i RAM-a. Kamera im je svima ista. Windows isto nebi uzea.

Bira bi između xperie M i ovog Samsunga S3 mini prvenstveno zbog RAM-a.

P.s. Ako si zapeo da želiš uzet u Hrvatskoj onda uzmi. Ali na kineskom tržištu se nađu 4x bolji mobiteli za 4x manju cijenu.

vekyyy:

--- Citat: ivano_007 - 26 Listopad, 2013, 13:06:23 ---Ovisi šta hoćeš windows ili android

Ova xperia J je lošija od ostalih i šta se tiče snimanja videa i šta se tiče procesora i RAM-a. Kamera im je svima ista. Windows isto nebi uzea.

Bira bi između xperie M i ovog Samsunga S3 mini prvenstveno zbog RAM-a.

P.s. Ako si zapeo da želiš uzet u Hrvatskoj onda uzmi. Ali na kineskom tržištu se nađu 4x bolji mobiteli za 4x manju cijenu.

--- Kraj citata ---

a gledaj gotovine bas i nemam nesto previse a trosim poprilicno na bonove. Pa tako da tarifa xl bi mi bila idealna za moje potrebe. Tako da gledam mobitel da izdvojim max 300kn jos platit uredaj

tommy:
ja imam s3 mini i dajem glas za njega :icon_thumright:

vasodubrava:
S3 mini ili HTC

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

Idi na punu verziju