Tehnički kutak > Garaža

runner 250 ccm

<< < (8/12) > >>

vasodubrava:
i poderan sic obavezno,ko džek

zejenooki_18:
vida slozen je motor kako treba,uredno bez greske i bez fusheva,,,ta kombinacija mi se svidja i mislio sam tak al lakiler je poceo srat za hrapave plastike,,i da mogel je sic posten stavit inace taj skuter je super samo ovo na deklu je debilana al eto svatko nes voli  :toothy9:

veruda:
odabir boje u najmanju ruku hrabar, malo nađinđan ali sve u svemu mi se sviđa  :icon_thumright:

zejenooki_18:
haha nasmijao si me,,,a cuj bubrege i resetke imam crne i roze zato sam to ofarbao da mogu mjenjati kad hocu,,stavit cu resetke crnee a bubrege pustit roze,,sve u svemu drago mi je da ti se svidja,hvala!!  :icon_thumright:

dzeba:

--- Citat: zejenooki_18 - 06 Studeni, 2013, 19:58:03 ---vida slozen je motor kako treba,uredno bez greske i bez fusheva,,,ta kombinacija mi se svidja i mislio sam tak al lakiler je poceo srat za hrapave plastike,,i da mogel je sic posten stavit inace taj skuter je super samo ovo na deklu je debilana al eto svatko nes voli  :toothy9:

--- Kraj citata ---

Ovaj sa slike ulozio u motor bruku i drzi poderan sic :O

a to za hrapave plastike ti je majstor u pravu kad je na mome radio ja sam zelio crnu kao sto mi je na bubrezima reko je da ce se ogulit brzo pa je uradjeno kako jest :D

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju