Tehnički kutak > Garaža

runner 250 ccm

(1/12) > >>

zejenooki_18:
evo da i ja predstavim svoj runner!dakle slagao sam ga od nule,od farbanja kostura 3 ruke do plastika itd,,kad smo kod farbanja nisam ofarbao prednju felgu odnosno krivu felgu sam ofarbao pa to sad ovak izgleda,,inace makina struja,urice i pumpa benze je od nexusa 250 inace motor je ie nije karb!

vasodubrava:
bubrezi su rozi ili mi se čini??

zejenooki_18:
dada imam bubrege roze i crne tako i resetke imam roze i crne to sam ofarbao tek toliko da mogu malo mjenjati  :toothy9:

steeef:
daj stavi više slika ;)
ja mislil da je crvena boja pa se zbog kamere manifestira ko roza...al ipak je gejevska farba u pitanju  :laughing7:
bolje onda kombiniraj crni bubreg sa roza rešetkom i rozi sa crnom..

zejenooki_18:
care perla roza je ipak je gejevska u pitanju hahaha,,to sam ofarbal kad zene vide da kazu ajme kako lijep skuter pa onda ja kazes os sjest na njega i probat malo  :laughing11: ahaha salim se,,pazi ofarbao sam krivu felgu i bubreg,,felgu sam ofarbao onu koja ima puz na vidu a bubreg ofarbao dva lijeva valjda kako sam zurio kod lakilera zgrabio dva ista,,,tako cu i kombinirat malo resetke roze bubrezi crni pa onda rozi bubrezi crne resetke  :icon_thumright: sad mi je na motoru jedna strana bubreg i resetka rozo a druga strana bubreg crni a resetka roza  :glasses9:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

Idi na punu verziju