neznam koliko si upoznat sa plaćom redara, ali ako neznaš, reći ću ti
za 4h rada na stadionu redarskih poslova dobije se čistih 63kn, za svaku bengalku koja se unese/nađe "dobije se" 160kn
e sad računaj dal bi radio preko qurca taj pregled ili ne, dal bi izuvao svakog čovvjeka na ulazu ili ne, pipo ga po jajima i trljo po šupku samo da bi se ogrebao za baklju koji će ionako neko prebacit/ubacit nekim drugim načinom (izlaz ulaz na poluvremenu)
odakle navijačima pri slavlju rođendan klubova ona masa pirotehnike, misliš li možda da oni dečki koji rade taj posao na ulazu žele riskirat dio tijela/život ostalih koji su na stazi i/ili među navijačima i prijeti im bengalka u glavu ili topovski udar pored uha ....
radim kao zaštitar i jedina muka je kad moram ići na utakmice baš zbog kretena koji su bogovi kad upale baklju i bacaju iste ili neku drugu vrstu pirotehnike na okolinu
donedavno sam imao situaciju gdje me je pogodio topovski udar o prsa, te mi je pao pred nogu i otepo mi dio cipele, misliš li da je to ugodno, da je sekundu dvije prije eksplodiralo, tko zna koje bi bile posljedice..... i naravno nitko nebi odgovarao za posljedice
naravno navijač koji je to bacio je nepoznat jer je nemoguće otkrit ko je bacio tako nešto na "seoskim" utakmicama naše prve hnl
gotovo svi navijači koji su došli sa namjerom radit sranja su upoznati sa zakonom te znaju da im policija ništa ne može, jer u zatvor ih nemogu potrpat jer su ili puni ili ih nema, a za ostale novčane kazne će se uspostavit da su ili socijalni slučaj ili je nezaposlen te mu neku financijsku kaznu ne mogu dati, a normalno zahvaljujući današnjem zakon ni na dobrotvorni rad ga nemogu osudit
da je zakon kao što je nad bio, upad policije na tribinu i perjanje redom, bio kriv ili ne pojeo si g#vn%, a da i nema toga opet bi bilo dobro da se izvuče jedan iz mase (bio kriv ili ne) i privođenje, pisanje kazne (ako nemože platit, nek se sjedne starcima na račun) i bok...