Ostalo > Svijet računala i mobitela
Tiho napajanje?
Go-Go RUNNER:
napajanje je 400w, divlje jer mi je originalno izgorilo. DO tada bilo sve u redu.
a komp je hp mini tower 3130, sve standardno osim napajanja
eladio:
nije neka jaka mašina.. to napajanje je upitne wataže ako je neko "divlje"
ovo ti napajanje preporučam http://www.chipoteka.hr/artikl/83261/napajanje-atx-seasonic-400w-superlownoise-bulk :icon_thumright:
Go-Go RUNNER:
e to to, sviđa mi se naslov, gledam kupit neku povoljnu konfiguraciju ili je složit? Kako bi jeftinije ispalo? Znači ništa specijalno, office, internet pod obavezno. Najviše bi se nekad teretio za cs 1.6 ;D
eladio:
slika nije baš točna (nije modularno, niti crno :icon_biggrin: ), ovako izgleda:
to je kvalitetno napajanje.. 80+ bronze certificirano.. a opet nije preskupo, za tvoju konfu i više nego dovoljno :happy6:
shadow:
komotno moze uzeti i onog chiconya imas ga u adm.Mislim da je oko 150kn +/- 400 ili 300w i na frendovoj masini koju sa slagao je novi fm2 proc,msi hd 7700 i neka as rock maticna i sve super radi i ne zali se.Ovo da previse buci mozes mozda rjesiti da podmazes ventilator ili ga zamjenis.Trebas jedino novi ventilator izolir trake,dobro bi dosla i lemilica i krizasti sarafciger jedan
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju